-
Mummy_s, sretno! Držim palce!
Gdje stanuješ? Ako si u Zg, možeš kupiti klijalište u trgovini Bio-bio (ja sam ga kupila u Avenue Mallu, ali sigurno ga ima i drugdje). Prodaju jedno na tri "kata", za tri vrste sjemenki, i kosta 180 kuna. Ja nisam baš tako luda za klicama da bih klijala tri vrste odjednom, dosta mi je jedna vrsta za 4-5 dana, pa sam kupila malo klijalište za 40 kuna. Plastična posuda, ima rupice s obje strane (na jednoj su veće pa su mi ušle mušice, ali sad tu stranu pokrijem gazom) i nasloni se koso na postolje da cijedi voda iz nje. Jako praktično. Mungo grah sam isto kupila u toj trgovini. Klijala sam mahunarke koje sam tamo kupila, i alfu alfu, i sve je ispalo odlično. Ali kad sam klijala slanutak i leću kupljene u običnoj trgovini, usmrdilo se iako sam ih redovito prala. Nemam pojma zašto. :? Inače, ima topic o klijanju s puno dobrih informacija.
Klijanje u staklenci s gazom sam probala i nije mi baš sjajno išlo, puno sam zadovoljnija ovim pravim klijalištem.
Što se tiče kuhanja po Montiju, ja ne kuham po receptima, i zasad mi uopće nije dosadno. Pogledam u hladnjak pa iskemijam nešto od onoga što tamo nađem. MM me naučio kuhati tako. Kad počnem, obično nikad ne znam što će na kraju ispasti (a uvijek bude fino).
Javljam da u Muelleru (CC1) ima tamne čokolade (70 posto) po 8 kuna.
Curke koje se drže Montija i ne krše pravila, hajde javite se da motivirate polumontijevke poput mene.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma