-
Samo da se nadovežem na ovu temu da ne otvaram novu. Naime, mi muku mučimo s proljevima već 4 mjeseca, naručili se na gastro ali tek u 1. mjesecu. No, dobro. Ali, sad je situacija malo drugačija. Sad već ima proljev 6 dan bez prestanka. Na dijeti je, dajem Prolife i Rehidromix, pije i jede normalno, ne odbija ništa. Čak više traži piti, što je OK. I doji isto. Bili jučer na Zaraznoj, zlu ne trebalo. Skoro ih poslala u PM, jer nisu ništa napravili. Sve znam i sama: dijeta, Rehidromix plus Prolife, ako zakuri, doći. Donijeti 3 stolice na analizu (da ne kažem da smo ih nosili već 200 puta i nikad ništa, ali dobro) i to je sve. Dobro, ali dokad tolerirat taj proljev? Koliko dugo može trajati viroza? Jedan dan ima proljev 2 puta, a jedan 8 puta, pa sad nek si ja mislim. Stolice su smrdljive, s komadićima neprerađene hrane, a vodu upije pelena, pa se sve to nekako razleti uz prasak po peleni i procuri van. Jesam slikovito opisala, ha? Samo me zanima dokad da to toleriram i kom da se obratim? Naša pedica preporučila Zaraznu i infuziju, a oni ga pošalju doma da je sve OK. Ubi bože, doktora!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma