da li se smije dati bebi od 7 mj?
jutros je počeo kašljati i šmrcati, nema temperaturu, a pošto ga seka pije i njoj je pomogao imamo ga doma, ali neznam da li bi mu smjela ga dati.
da li se smije dati bebi od 7 mj?
jutros je počeo kašljati i šmrcati, nema temperaturu, a pošto ga seka pije i njoj je pomogao imamo ga doma, ali neznam da li bi mu smjela ga dati.
nama ga preporučila pedica i patronažna i Greta ga je pila prošli tjedan, dakle sa 5,5mj!
mi koristimo Prospan trenutno al ne vidim neko poboljšanje a već su 2 tjedna prošla.
Koji sirup koristite?
jel pomogao?
moja cura, koja je stara 5 mjeseci, je prije nekih 10 dana imala temperaturu i kasljala je i nosic joj je bio skroz zacepljen. mala je za antibiotike, pa sam joj temp. spustala kupanjem i lupocetom, a za nosic je dobila kapi jer joj aqua maris i sljez nisu pomagali. onda mi je jedna gospoda savjetovala da je inhaliram sa 2 litre morske vode, 2 hvata sljezova caja i 2 hvata kamilice. to sam lipo po cile dane kuvala, a pogotovo nocu, kad bi ona zaspala ja i suprug bi dvi do tri tece prokuvavali i nosili u sobu. znam da niste svi ne zivite blizu mora, al u obicnu vodu mozete stavit i krupne morske soli. nekad bi je i drzali u kuhinji iznad lonca dok se kuha, vidite vi sami al nama je pomoglo nakon par dana.![]()
Za sljez ne znam, ali dobro provjeri, jer kao da mi zvoni u podsvijeti da neko/zbog neceg ne smije...(ne drzi me za rijec)
Ali sta sigurno smijes je Teissova mast s eukaliptusom na prsa. Provjereno i ucinkovito!
a ta mast je i za kašalj ?ninet prvotno napisa
sirup nam baš i neide popije možda koju kap ostatak povrati, pa mi ga žao mučiti, ali i ta kap pomogne samo što kratko traje
za kašalj definitivno preporučam na prsa staviti gazicu sa zagrijanim maslinovim uljem i ostaviti preko noći - nama samo to pomaže. Teissova mast je ok ali ovo je zakon!
Potpisujem!milamaja prvotno napisa
ne zato jer dijete još ne zna iskašljat...kapi za nos da sirup ne...mi smo zbog njega došli zadnju sekundu u bolnicu...previše rastali sluz a beba ne zna iskašljat...dolazi do gušenja...ninet prvotno napisa
preporučila patronažna i isto je nedavno napravila našim poznanicima,isto su dijete u gušenju doveli u bolnicu...toplo preporučujem NE!