Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Moji folikulici :)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Gombice moja, zao mi je. Bit ce drugi put.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gombice

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala cure,.. Mada sam tako tuzna, da me malo stvari moze oraspoloziti,. da nemam gde da se izjadam mislim da bih poludela,.....

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Gombice žao mi je, baš sam i ja nekako mislila da si T, po simptomima koje si opisivala; hrabro dalje do svog malog

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sto je najgore i ja sam mislila, jer sam osecala stvari koje nikada do sada nisam,...
    malo mi je krenulo, tek trag krvi a sad nista,.. ma sto ne krene vec jednom da lije pa da utvrdim sve,.. ovako,..mucim se bezveze...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jesi na utrogestanima? Utrogestani sprječavaju dolazak menstruacije kod većine žena, i većini krene tek 2-3 dana nakon prestanka stavljanja. A propos osjećaja - klomifen radi svoje i on ima isto nuspojava koje te mogu "zavesti". Jedino kad sam stvarno ostala trudna, nisam imala nikakav osjećaj da sam trudna jer je postupak bio gotovo bez ičeg (transferiralo mi smrznute embrije u mom normalnom ciklusu).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

BTW, jesi radila mokraćni test ili vadila betu iz krvi? Beta iz krvi je jedina jednoznačna, ali i test je neka indikacija, a neke žene imaju krvave iscjetke, pa čak i pravu mengu i trudne... Mrzim bildat lažne nade, ali i to moraš znati.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pijem i clomifen i ultrogestan,...do sad nisam imala problem sa utricem, i dobila sam odmah 2 dana posle zadnje tabletice,.. znaci pijem ga zadnji put 26. dan ciklusa, i evo danas 28. sam "kao" dobila,.. al meni je ovo sve cudno,..sacekacu sutra pa cu videti,.. ako ne krene, idem kod ginicke,..
    ina33 zato se i nerviram, sto nada jos uvek zivi,.. volela bih da krene da lije, pa da sam 100% sigurna,.. ovako,.. mucim sebe,..

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga znam da ti nije lako ali pokušaj se malo opustiti i saćekaj još dan,dva pa ćeš vidjeti što je i kako je. Poslušaj inu i uradi betu,tak ćeš biti 100% sigurna.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i danas cekam, cekam , ali od menge nista,... Samo nesto braonkasto,.. Cak me ni stomak ne boli, i spavala sam nocas na njemu- sto inace nema sanse kada dobijem,.. Moram sacekati jos dan-dva, znam,.. Joj opet se budi neka nada,..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •