Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: tko koristi pocketice po noći, pomoć!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno tko koristi pocketice po noći, pomoć!

dakle, načula sam da ima ljudi koji koriste pocketice po noći. meni je S. strašni zapišanko i žao mi ga je držati u običnoj peleni, koliko god ja stavljala stay-dry liner, opet mi se ne sviđa ta ideja. eto, došlo j edo toga da mi je već par tjedana noću u jednokratnoj pa me zanima kako koristite pocketice? jel stavite dva, tri, četiri inserta? tetru? cover preko ili ne?

dajte, pomagajte, zagađujem zemlju

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo medi, prije nego smo otkrili vunene covere, stavljali FB za noć neko vrijeme.. tada su mu M FB bile još dosta komotne pa sam bez problema stavila presavijenu tetru + njihov insert i to je super držalo.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

načula sam da ima ljudi koji koriste pocketice po noći

ne mogu ti pomoći oko pocektica, ali ubila me ova rečenica

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tetra i jos nekoliko ulozaka, jedan ulozak nikako nije dovoljno. i jos ujutro nekad zna bit popisan. isto i s fitted i nekoliko ulozaka i tetrom, i ME coverom.

tak da sam ja sad mislila ne oblaciti mu hlace nego samo ga ostavit u peleni i negdje oko 2, 3 mu samo prmijenit pelenu. ne znam vise sta bi.

mm mu akd ga sprema za spavanje stavlja jednokratnu, al i to nekad zna promociti.

uf, jedva cekam da se skinemo s pelena!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nama je zakon ME stay dry pelena..a ispod inserta stavim još i tetru...
    nema šanse sa FB da prođe noć...

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma S. je imao frotirastu fitted, na to jedan booster od konoplje, tetru, stay dry uložak i na to sve popolini soaker. izgled'o je ko kruška. a pelena ujutro bar dvije kile i očajno je smrdila do navečer

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    ma S. je imao frotirastu fitted, na to jedan booster od konoplje, tetru, stay dry uložak i na to sve popolini soaker. izgled'o je ko kruška. a pelena ujutro bar dvije kile i očajno je smrdila do navečer
    Đizs, pa koliko to piški?
    Mi smo jedni od tih čudaka koji ponekad prespavaju u pocketici- ja stvavim 3 mikrofibra uloška, s tim da je jedan mali, i to izdrži. Makar je to samo u iznimnim situacijama, kad se ne osuše fittedice.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja imam osjecaj da je s deckima teze, kod curica se ta tekucina ipak ravnomjernije rasporedi. dorianu je cesto ujutro mokro na trbuhu, ili u struku sa strane. kod curica se to ipak ravnomjernije rasporedi.

jel se to i vama cini? :?

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa

Đizs, pa koliko to piški?
    Mi smo jedni od tih čudaka koji ponekad prespavaju u pocketici- ja stvavim 3 mikrofibra uloška, s tim da je jedan mali, i to izdrži. Makar je to samo u iznimnim situacijama, kad se ne osuše fittedice.
    ne pitaj

ma strašno puno cica noću pa je ujutro katastrofa.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    ja imam osjecaj da je s deckima teze, kod curica se ta tekucina ipak ravnomjernije rasporedi. dorianu je cesto ujutro mokro na trbuhu, ili u struku sa strane. kod curica se to ipak ravnomjernije rasporedi.

L. uvijek bude mokar naprijed, a guza suha, čak i ujutro. Tako da mislim meda da si u pravu.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mama sanja prvotno napisa
    Citiraj meda prvotno napisa

L. uvijek bude mokar naprijed, a guza suha, čak i ujutro. Tako da mislim meda da si u pravu.
    Nije pravilo. Moja cura zapiša sve naprijed, a guza je često suha.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi vise ne piskimo toliko ponoci, pa nam kombinacija swaddlebees oct+ulozak zelenog racmana bude super (i popowrap)

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sad ću ti ja dati jedan matematički zadatak!

ME OS prema specifikaciji upije 13+7 oz što je cca 6 dcl tekućine, i sve se slažemo oko te pelene kao nekog benchmarka za noćnu pelenu. Znači ti bi trebala s insertima i tetrama postići toliku upojnost.

Upojnost možeš izmjeriti tako da izvažeš suhi uložak, natopiš u vodi na cca 1 minutu, objesiš na cca 15 minuta (ono da otkaplje do kraja) pa onda opet izvažeš i izračunaš razliku, tj. to će biti moć upijanja pelene: 1 gram = 1 ml.

Također sam naišla na podatak da je uobičajno da malo veća djeca popiške prosječno 195-240 ml po noći, a neko pravilo bi trebalo biti da pelena ne curi je da može upiti dvostruko više tekućine. Pa bio to onda opet bilo u skladu s ovom matematikom. Znači nađi kombinaciju koja će upiti 5-6 dcl vode i to bi moralo držati cijelu noć u pocketicama.

Sretno!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma stavi si svoju uobicajenu kombinaciju i metni komad flisa na kraju, i eto ti!

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

još nikada nismo ni pokušali spavati sa pocketicama po noći, jer Ines spava u komadu od 20-8 i ne presvlačimo se.

al kad zaspe popodne bar na sat dva, sva u pocketicama bude ispišana i krevet i ona, tako da uopće ne razmišljam o soluciji za noć- mišn imposibl!

za noć nam je zakon cover, fitted, papirić + tetra!

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo u skupini čudaka koji spavaju isključivo u pocket pelenama. užasno puno piški inače pa mi se u fitted peleni, koliko god natrpana bila, uvijek činila užasno mokra, i češće se budila po noći. otkad stavljam fb s insertom plus tetru budi se 50 puta manje. procurilo do sada 3-4 puta nakon ekstremnih noći punih nacicavanja.

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo upravo sinoc spavali u FB (i takodjer spadamo u klub cudaka koji ponekad spavaju u pocketicama )+tetra+nocni ulozak ali do guze (bambus frotir), i nije propustilo. Sisao je kad je zaspao, dvaput po noci, i jos jednom kad se tek budio jutros. Nista nije propustilo, pelena je bila jako teska. Spavao je od 7 navecer do 6 ujutro (standardno)
    Kad pocketice propuste, treba manja velicina ili malo jace punjenje

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I mi smo proveli prvu noć u FB pocketici. Iako mu savršeno pristaje veličina S, za noć smo uzeli M; iza oriđiđi uloška sam nagurala tetru i to je to. Čini mi se da je ova kombinacija upila i više od zelenog racmana. Jako sam zadovoljna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •