Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Koliko košta boravak u bolnici s djetetom

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Koliko košta boravak u bolnici s djetetom

Razgovarala sam s prijateljicom koja ima 2 curice. Vadili su krajnike i 2 dana i noći proveli sa mamom u bolnici u apartmanu. Platili su za to 850 kn. meni se malo čini puno za 2 noći. Koliko ste platili boravak u bolnici da bi bili s bolesnim djetetom?

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mislim da kosta 200-250 kn dnevno. Ovo mi stavrno zvuci puno!

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prije 5 godina, pulska bolnica, 5 noći, 1500 kuna

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Prije 2 godine, Rebro kirurgija, 270 kn dnevno.

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Brunda mislim da je i sada jos uvijek toliko. U svakom slucaju nije vise od 300 ni rebro ni salata.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u Rijeci je boravak besplatan za mame koje zive van Rijeke i za mame dojilje ( bez obzira dali zive u Rijeci ). nazalost, ne postoji opcija da dijete i mama preko noci borave zajedno., mame spavaju u posebnoj zgradi.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

u Dubrovniku je besplatno za mame s bebama do 6 mjeseci bez obzira na dojenje, a iznad se plaća 168 kn za dan(i noć naravno)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Na Šalati prije godine dana-oko 280,00 kn dnevno. Ja sam spavala u bolesničkoj sobi s ostalim pacijentima kraj krevetića moga mišića.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

merkur i klaiceva 1 noc 850 kn . dakle ona je jeftino prosla. ovisi od bolnice do bolnice, srebrnjak je isto "jeftin" 250 kn.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mi bili prosli tjedan na Srebrnjaku - apartman, 200 kuna

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zna li netko kakve su mogućnosti ostanka sa djetetom na rebru, ima li apartmana i koliko košta
    radi se o trogodišnjaku koji će vjerojatno za dva tjedna operirat hidrokelu i morati ostati 2-3 dana

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kada smo mi bili na Rebru bilo je 3 apartmana. Obavezno je (ako imate dogovoreni termin za operaciju) rezervirati ga kod dr.-a jer su najčešće svi popunjeni pa ako ga zatražite na dan primitka u bolnicu jako su male šanse da je koji slobodan.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam bila prosli tjedan u zaraznoj s toncekom u apartmanu-dan 270,00 kn- nisam rezervirala vec kod primitka trazila.ako je operacija mozda bi bilo dobro se unaprijed raspitati i rezervirati s obzirom na broj apartmana u bolnici

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Varaždin mame dojilje besplatno do 6mj, a iznad mislim da 150kn.
    S tim da su mame koje su plaćale bile u aprartmanima sa svojom (nešto starijom djecom), a nas su odvojili spavati posebno od djece (što je meni strašno smetalo, pa sam prekršila pravila i uzela bebu u svoju sobu).

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Curke koje idu sa djecom u bolnicu na operaciju a djeca vam imeju manje od 3 godine imaju pravo biti s djecom besplatno al moraju imat uputnicu od svog ljećnika opće prakse kao pratnja dijetetu kod operacije! Evo ja idem sutra s F tako drugi put u KBC Dubrava al se prvo dobro raspitajte jer neke bolnice to ne dopuštaju al u zakonu to postoji pa kad se vratim mogu to negdje iskopat ako kome treba!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne dao Bog da ikom zatreba, al ajd ti to iskopaj ako možeš. Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

makita jel se na Firulama uopće može bit uz dijete koje je na operaciji preko noći pa taman uz plaćanje??

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam prošle godine bila u osijeku... 1 dan 200,00 kn

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj M&T prvotno napisa
    makita jel se na Firulama uopće može bit uz dijete koje je na operaciji preko noći pa taman uz plaćanje??
    Za vađenje krajnika može, al se naručuje unaprijed. Za druge odjele ne znam

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Razmišljam o ovim cijenama već neko vrijeme, a naročito sam ostala :shock: na Klaićevu i Merkur. Ok mi je naplaćivati apartmane kao dodatnu uslugu, ali što je s roditeljima koji ne mogu platiti tjedan dana s djetetom u bolnici? Oni ne traže apartman, nego samo da im dijete ne bude samo preko noći. Pa makar sjedili kraj njega na stolici.
    Ima li netko takvih iskustava, da li je moguće zaobići plaćanje apartmana, a ipak ostati s djetetom?

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imam ja, samo zahvaljujuci dobroti jedne sestre koja me je pustila, a pravilo je da na djecjem ne ostaju roditelji, samo mame koje doje novorodjencad a nisu iz Splita.
    Uglavnom, pustila me spavati na stolici, pa me usred noci probudila i rekla da ne krivim ledja i preselila me (posto je odjel bio gotovo prazan) na kinderbet do Tylerovog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •