-
Da, upravo pročitah link-prvi put da imam sve o svom djetetu na jednom mjestu. Ima oko pola teksta/karakteristika koje se ne odnose na nas, a ostatak je ko da ga netko sad gleda. Pokriva uši pri velikoj buki, strašno ga iznervira svako ometanje sa strane dok on nešto radi, burno reagira kad ga to izživcira, imao je sa 2-3 god fazu vrištanja i bacanja po podu, direktno vezano za popodnevno spavanje na koje i danas negoduje (to samo kad smo ekstra umorni). Kad je u društvu, nerijetko se povlači i igra sam. Teta u vrtiću nam je govorila da je on osobenjak koji se zabavi sam sa sobom. To je donekle točno. Mene je u pozadini cijelo vrijeme mučilo što sam ja vidila da je on u određenom društvu uključen i sretan, da voli društvo više nego biti sam, a, bože moj, kad se već povuče, a šta će, zabavi sam sebe...Tužno mi je to bilo oduvijek a nisam znala što i kako s tim. Prvi put vidim sve poteškoće mog djeteta (koji ima još i lošu grafomotoriku) da su objedinjeni u jednom tekstu.
Osijećam da ga je dugo (oko godinu-dvije), tj. od 3,5-5 godine ovo jako mučilo. Iz vrtića se vraćao umoran, umoran od podražaja, od društva, od toga što nije ništa radio, što se nije družio...Nadam se da nije (pre)kasno za uvid u pravo stanje i poboljšanje.
Kako li sam sretna što vas sve imam ovdje, meni blizu, na mom kompu, hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma