Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: Grafomotorika - i problemi stime

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Rehab, vodila sam je kod psihologa na Mejama ( živim u Splitu) i ide kod logopeda i defektologa. Oni su s njom oduševljeni iako i sami kažu da joj je grafomotorika slaba. Ona je ove osnovne oblke krug, kvadrat i trokut odmah usvojila tj zna ih prepoznati i kad ih joj pokažem ona ih pravilno oslovi međutim s crtanjem nikako. spomenula si prstići i vidim da si u pravu jer joj to slabo ide. Samo meni je s njom teško radit jer i ona sama kad vidi da joj nešto ne ide odmah odustaje i teško mi je prisilit da radi.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vranjicka prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab, vodila sam je kod psihologa na Mejama ( živim u Splitu) i ide kod logopeda i defektologa. Oni su s njom oduševljeni iako i sami kažu da joj je grafomotorika slaba. Ona je ove osnovne oblke krug, kvadrat i trokut odmah usvojila tj zna ih prepoznati i kad ih joj pokažem ona ih pravilno oslovi međutim s crtanjem nikako. spomenula si prstići i vidim da si u pravu jer joj to slabo ide. Samo meni je s njom teško radit jer i ona sama kad vidi da joj nešto ne ide odmah odustaje i teško mi je prisilit da radi.
    Možda joj daješ preteške zadatke (npr. pisanje samoglasnika je definitivno pretežak zadatak za nu). Što su ti savjetovali psih. i def. da radiš s njom po pitanju grafomotorike?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Rekli su mi da joj daj kist i vodene ili tempere pa da boja, rad s plastelinom, nizanje perlica itd. Ja to sve s njom radi ali se ona teško na to koncentrira. Jedino voli rad s životinjama. To obožava , bolje zna životinje nego veterinar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •