-
Što se tiče defektologice i psa, ne bih se složila s tobom da je ona nerazumna. Stvar je u tome da ona smatra da moja mala nije tako problematična, da sam ja više u panici nego što treba. Ja sam osobn oduševljena tom defektologicom jer je ona jedina osoba koja je točno definirala moju M. i njeno ponašanje. Kad sam ja uočila probleme i odvela je na pregled u početku se sumnjalo na pervazivni poremećaj, međutim prvi put kad ju je ona ugledala primjenjila je ABA sistem i to je odmah djelovalo. To je jedina osoba, pored logopedice s kojom moja M. želi surađivati, obožava ići tamo na Meje kod njih.
A što se tiče čuvanje dice, a di ću stavit oglas? Defektologije je samo u Zagrebu. Ja mislim da ima godinu, dvi, na sve strane pišem i tražim defektologa u Splitu i ne mogu doći do njega. Naravno ima ih ali koji rade s školskom djecom. Jedna mi je dolazila doma i to je bija užas. Moja M. je nikako nije prihvaćala je to bilo urlikanja, bacanja, samo sam bezveze davala novac. Problem je kod moje M. što je kad ona nekog zavoli zavoli,a kad nekoga ne prihvati , nema tog Boga koji bi je prisilija da radi.
Za tu udrugu nikad nisam čula. Baš ću sad pogledat na internet.
Pozdrav
Posljednje uređivanje od anchie76 : 11.08.2011. at 12:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma