Nisam ljuta nego zbunjena...procjenu je napravila privatna logopedica....sve što je napisala u vezi govora potpuno se slažem, ja sam bila ta koja je uopće inicirala njezin odlazak logopedu...na Goljaku već 5mjeseci čekamo termin, ali kako znamo koliki je red neće me čuditi ako ćemo čekati i više od govine dana, zato smo krenuli privatno.

Ona ima ozbiljnih govornih poteškoća po meni i problem s pažnjom..sve jo dosadi nakon 15-20min (malo je to i genetski na tatu) (bojim se i disleksije) ali radna memorija i grafomotorika...nije uz to objašnjeno na temeljučega je donešeno takvo mišljenje?
Nalaz je rađen prije 2,5 mjeseca i tek sam ga danas dobila pa nisam razgovarala s logopedicom-pitat ću je

Vas sam tu htjela pitat na osnovu čega se zaključuje da netko ima problema s grafomotorikom, jer na netu sve što mogu nać je bojanje izvan oblika, ne želi crtati pisati-a to nije problem moje male

ja sam inače ona koja inicira da joj se da točna dijagnoza ako je moguće pa bila ona i najgora moguća- ali ne volim kad jedan doktor jedno drugi drugo a dijete vide 5min.

Kad ja spomenem disleksiju brane se da pretjerujem i da se to nemože znati prije 2 osnove, a meni je tada već kasno jer dijete već ima probleme s učenjem i u školi (neću sad na tu temu)..i tako na internetu sam našla da neurorizična djeca katkad imaju problema s držanjem olovke,okretanjem slova, pažnjom......nemora sve biti disleksija...ali nije li bolje znati dijagnozu pa s dijetetom i preventivno početi raditi nego to gurati pod tepih?

Nisam od onih koji guraju pod tepih, ali nevolim ni da se pišu neke stvari koje nemaju uporište u stvarnosti