ana.m pa gdje si ti ...nisam te _"vidjela_" sto godina???ana.m prvotno napisa
ana.m pa gdje si ti ...nisam te _"vidjela_" sto godina???ana.m prvotno napisa
NIKADA nemoj za sebe reći/pomisliti da si nemajka! Ti si majka koja radi ono za što smatra da je najbolje za njezino dijete, ako se ikoga u ovoj cijeloj priči treba prozivati onda je to liječnik koji je tvoje dijete cjepio, iako je znao da to može imati posljedice.disa prvotno napisa
Sada je najvažnije da se opustiš, prati djete, poslušaj savjete MameJu o uzimanju dodatnih vitamina da se čim prije oporaviš i dođeš na svoje.
Razmišljaj pozitivno, sve će biti u najboljem redu![]()
Hvala Fridastvarno mi trebaju rijeci podpore sad
![]()
Samo da vam se pohvalimo sad malojuce smo se vagli...
8.100kg i 65cm,a tek smo napunili tri mjeseca![]()
:D That's the spirit! Bravo za vas!disa prvotno napisa
Nemoj si umišljatidisa prvotno napisa
, nisi nemajka (to potvrđuje što si zanemarila sebe s uvjerenjem da je interes djeteta primaran). Makar je spletom okolnosti
ispalo suprotno, iz brzine, neznanja, ili čega već.
Pedijatar nije vidovit (valjda) da zna da mama ima kozice i da je dijete možda u inkubaciji. To je trebalo reći prije svega. No sada, što je tu je (vjerojatno ništa specijalno).disa prvotno napisa
I izlazak iz kuće, boravak na otvorenom i ispred čekaonice nosi rizik da zaraziš nekoga kome kozice neće dobro doći.
Bebač još niti ne može razviti simptome jer je minimalna inkubacija 10 dana.
Nadam se i da neće!
Nije dobio :D
Jel prosla opasnost???
koliko je prošlo??
ja bi reka da je :D
kako ti? jesu li ti se osušile? jel opadaju?
Tek je počela prije 3 dana. Prestaje negdje polovicom 12 mjeseca.disa prvotno napisa
Sve se osusilo i opalo.Samo ostala dva oziljka na nosuzmaj prvotno napisa
![]()
A joj,ti me uvijek nekako spustis na zemlju pa ne mogu doci do sebe po dva sata!bibai prvotno napisa
![]()
Ma bit će sve ok. I da ih dobije.disa prvotno napisa
nema nema...
:D :D :D
Tu sam ja, možda nismo na istim temamadisa prvotno napisa
.
Stalno se smucam po forumu![]()
![]()
![]()
dobio
Srecom dobro ih podnosi za sad,samo nervoza bez temperature,ali tek su pocele jutros...
Bila kod doktora,dobio sirup i kremicu i eto...sad spava.
ma ne brini
bu prošlo
pogotovo sad kad doji a ti imaš svježa antitjela![]()
možda bude malo uspavan
pazi samo da dovoljno doji i odmara
e i ne daj da se češka zbog ožiljaka
moš mu stavit rukavičice
i mazat da ga ne svrbi preveć
za koji dan će već bit lakše
drž te se
pusa
Ma ne ceska se ponasa se kao da se nista ne dogadja...veseo je super.Ja mu mazem stalno i docekujem ove nove sto nicu i odmah ih namazem,ne rastu velike ima ih mozda 5 malo vecih i 10 15 malih skroz i nema ni temperaturu,sinoc je super spavao i jeo tri puta u toku noci.Dosta ih ima u kosi...evo ga lezi i guci![]()
Sad ih ima od prilike oko 500 komada cini mi se !Sav je crven,sve tackica do tackice!!!
moj je isto dobio dok je bio mali kao tvoj. ja mislim da smo imale srece. moj se uopce nije ponasao bolestan, nije imao temp, normalno je sisao, nije se cesao i proslo za par dana. a sad je imun i boli nas njonjo 8)disa prvotno napisa
jedino je gadno izgledalo, ali to je tak sporedno. ostao mu je samo maaali oziljak na desnom kapku.
ma drzi se nekako,malo je nervozan i cmizdrav ali nije strasno,nema temp. ali ga srbe,pokusava se cesati iz uha...a i jedna mu se ogulila na vratu pozadi :/
ja sam mom slucajno ogulila jednu-dvije dok nisam znala da je to to (bogme, nije mi palo na pamet da tako malo dijete moze dobiti vodene kozice :/ ), ali nije nista ostalo. to je jos jedan u nizu sretnih detalja sto je obolio tako mlad, jer vecoj djeci uglavnom ostaju poneki oziljci, a o odraslima da ne pricam.
mikka prvotno napisa
![]()
![]()
Eh,sad boli i nas 8)
Eh da,meni je osato oziljak na nosu,crna rupa na sred nosa,izgleda uzasno,ima i jedan sa strane ali on je manji i ne vidi se dobro,ali ovaj na sredini![]()