-
Evo ja se javljam sa drugom stranom medalje.
Moj Tomo je jučer u jaslicama ugrizao.
I drago mi je da mi je teta to rekla,pa smo cijelo popodne proveli u razgovoru da se to ne smije i da boli i da nije lijepo itd.
Razlozi zbog kojih je to napravio mogu biti:
-teta koja ih inače bolje od druge drži pod kontrolom se vratila s bolovanja nakon tri tjedna,možda je želio pažnje,ali su se i svi malo "raspustili"dok nje nije bilo
-mene baš u prošlih tjedan-dva nije bilo baš puno kod kuće jer sam imala obaveza na poslu pa se nismo bili skupa koliko smo inače
-za vikend smo bili u posjetu rodbini i kod kumova koji imaju dva klinca,pa svaki put pokupi neke stvari od njih za koje zna da ne smije,ali svejedno kod kuće isprobava
Ne želim ga opravdavati,to što je napravio nije u redu,ali mislim da on nije problematično dijete.
A i jučer je kod kuće radio stvari tipa penjenja na stol i skakanja po garnituri,za koje zna da ne smije pa smo se malo sukobili i oko toga.
Ne znam što bih još napisala,ovo se jednom dogodilo još na početku dok je trajala adaptacija i sada.
Nije zanemareno dijete,svo slobodno vrijeme posvetim njemu,ostavim i neoprano suđe i razbacanu kuću kako bi provela vrijeme s njim,ali eto takve stvari se ipak ponekad dogode.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma