Citiraj egemama prvotno napisa
kako ste organizirane/ni?

kako stizete posvetiti se djeci (igranje, ucenje, aktivnosti...), istovremeno odrzavati kucu (pospremati, prati, peglati...), kuhati sto znaci i nabavljati hranu i ostale potrepstine uz posao?

imate li pomoc? kakvu? zene za ciscenje? bake, djedove... oceve?

sta stignete preko tjedna (onih 3-4 sata nakon posla kad dodete kuci) a sto se radi vikendom?

nalazim se u zatvorenom krugu kada mi se preko tjedna cini da cu stici za vikend, a vikendom da ce mi lakse biti u toku tjedna....

e, da, i jedno saljivo pitanje - stignete li se odmoriti, paspavati, pogledati neki film, procitati knjigu, druziti sa prijateljima...
Ja se lomim kako znam.
Glavno mi je da uvečer sve bude spremno za naredni dan.
Kuham svako drugo veče za naredna dva dana,
subotom smo kod moje mame na ručku, nekad i na cjelodnevnom izletu tako da ugrabim i ja dnevno spavanje i to me preporodi.

Kuću spremam navrat-nanos, uglavnom kad mi se neki gosti najave
i onda se svi iščuđavaju kako mi je kuća tip-top

A svakodnevni život je zapravo - prst prašine na tv-u,
G. je zavjesom obrisao eurokrem s usta ima mislim i mjesec i po ali to ne stiže na red,
imam dvije korpe za veš koje su uvijek dupkom pune,
veš za peglanje se slaže dok ne prekipi, onda peglam dok mi noge ne utrnu i to obavezno uvečer iza 22h kad G. spava i jeftina je struja.

I apsolutno se slažem da je to začarani krug u kojem se preko tjedna čini da će se masa toga završiti za vikend,
a vikendom da ću se lakše organizovati u toku radnih dana....

Knjige koje želim pročitati samo slažem na kamaru i rijetko kad stignem bar koji list,
a i to u bunilu pa opet pojma nemam ni šta sam pročitala,
za izlaske nema šanse, kontakte uglavnom ostvarujem telefonom,
i to na uštrb nekih drugih stvari.

Dan jednostavno prekratko traje