-
-
taj sprej se sprica u nos u onu nosnicu ovisno koju stranu ces izdojiti ili dojiti,tj. ako ces malenome dat lijevu cicu onda spricas u lijevu nosnicu i obrnuto
koliko ja znam koristi za lakse otpustanje mlijeka i ne mogu ti od njega nateci cice po noci.sprejas 10 minuta prije podoja.
i,btw,dosta je skup a relativno brzo se trosi :/
-
ja sam ga koristila samo jednu noc kad sam se borila sa mastitisom i uz masazu mi je jako pomogao. nemam iskustva sa stalnom upotrebom. ali koliko znam dojenje u mirnoj atmosferi i mozda 5-6 minuta opustanja i blage masaze prije dojenja moze pomoci kod refleksa otpustanja.
-
Osoblje foruma
Sintocinon je sprej koji sadrzi hormon oksitocin, koji je "odgovoran"za dostavu mlijeka iz dojke do bebinih usta, a taj hormon proizvodi u svom organizmu svaka mama dojilica. On ne utjece na proizvodnju ili povecanje kolicine mlijeka.
Otpustanje mlijeka mozes pospjesiti opustanjem, ako popijes neki topli napitak, tusiranjem toplom vodom, slusanjem glazbe koja te smiruje, masazom... mnogim mamama je dovoljno da cuju svoju bebu kako place, ili vide njezinu sliku pa da im mlijeko "krene" samo od sebe.
Ako imas problema sa refleksom otpustanja mlijeka, i sve ove metode (ili neke druge koje tebe opustaju) nemaju rezultata, pokusaj sa sintocinonom, nadam se da ce ti pomoci.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma