Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: hitno, pls

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno hitno, pls

sad sam dobila temp. za sad 37,5. osjecam se koma, bojim se da ne ode dalje. ono, cijelo tijelo me boli, pocelo oko 22h.

cura mi doji cijelu noc i s nama spava. smijem li popiti aspirin c i kad se ne smije vise dojit. mislim kod koje temp.

kaj cu ak se to desi. puj puj, nece valjda. moja cura nis ne jede, ucimo s jednim obrokom.

ajme, nikad mi nije bilo gore.

ivarica

Početno

ne smijes piti aspirin!!!
    uzmi neki paracetamol.
    pazi da ne dehidriras, pij puno tekucine i ako mozes biti uz bebu bez bojazni da ces se onesvjestiti na nju ili slicni scenarij, mozes dojiti i uz jako visoku temperaturu.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mislim da aspirin, andol i sl. možeš popiti, ali nisam 100 % , zato bolje nazovi u Klaićevu, oni će ti bolje znati reći. Dojiti smiješ do 38 temp., tako je meni pedijatrica rekla. Ja sam u trudnoći imala jaku gripu i pila sam takve tablete.
    Da te utješim, MM je prekjučer navečer isto bio u takvom stanju, u jutro skoro više ništa, držim fige da i tebi brzo prođe !

ivarica

Početno

dojiti smijes bez obzira na temperaturu, bitno je da nisi malaksala pa time opasnost za dijete. znaci nema neke max granice 37,5, 38 i sl.

aspirine i andole ni slucajno dok dojis, najozbiljnije.
    ako nemas neki paracetamol u tabletama, imas li neki Nikin sirup?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

thnx. aspirin drzim u ruci i sad ide u ladicu. imam paracetamol, fala bogu.

temp 38.

i meni su rekli za prestanak dojenja zato sam :shock: . dojit cu, nema sanse da se onesvijestim.

bojim se da je gripa. is, is, is

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sorry zbog aspirina !!!
    A šta je meni doktorica sve nabrojala da smijem, uhh...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aspirine i andole stvarno nikako ne!!!
    ja imam super tetu apotekarku, koja, ne znam kako, zna da dojim... nikad joj nisam rekla, valda tak izgledamo
    jednom sam dosla po aspirin c za MM-a, a ona odmah: "ne smijete to piti dok dojite!!!!!, dat cu vam ja nesto sto smijete!!"

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Grozno... Kužim da se ne usaglase stavovi (struke) oko toga jesu li bolje platnene ili jednokratne pelene, vlažne maramice ili obična voda i slično, ali ovako nešto...
    Ne moram ni reći da sam popila aspirin nekoliko puta, a pitala doktoricu !

BTW, na babinjačama se ženama šakom i kapom protiv bolova daje analgin, a kad je moja ginekol. čula za to totalno je poludila. Rekla je da se analgin nikako ne smije piti poslije poroda, zbog bebinih pluća, ne sjećam se točno što je bilo u pitanju,objasnila mi je ali sam zaboravila. Bila je užasno ljuta kad je to čula. A u bolnici toga koliko hočeš... :/

Sad sam baš u strahu, šta može biti od andola i aspirina ?

lidac2004

Početno

ja sam imala 39 i pila samo lupocet,nikako andol ili aspirin i dok mi je rekla da mogu slobodno dojiti.

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Andol aspirin i sl. ne. Moze Lupocet tj. paracetamol i moze cak je i pozeljno c vitamin.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

ja sam pila Lekadol..... to ti je u biti slično kao i Lupocet ...uzmeš jednu svakih 6h. Uz to sam kupila običan Plivin C vitamin...jer ne znam kako stvari stoje sa limunom.... koliko ga smiješ konzumirati....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super ste cure. hvala puno, stvarno sam se bila uspanicila, al dobro da ima dezurnih uvijek na rodi, pa sam aspirin samo drzala u ruci!

btw, iako mi bilo jako koma, ono i zglobovi i koza, sve, nocas sve bolje i bolje, a jutros, 90% bolje. ni temp, ni niceg. nevjerojatno. popila sam sinoc samo jedan lupocet.

a curka, kao da je znala. ne sjecam se kad je u zadnjih x mjeseci koliko toliko spavala po noci. nocas se javila oko 2, inace do tad zove jedno 4,5 puta. podojila sam je i onda se opet budila oko pol 4, pa sam ju uzela sebi u krevet.

bitno mi je da sad znam kaj s dojenjem u takvim situacijama. nama su isto u rodilistu govorili ni u ludilu i cak je bila jedna mama s temp i izdajala se i bacala mlijeko. a koliko sam ja tek tam popila analgina.... :shock:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •