-
hitno, pls
sad sam dobila temp. za sad 37,5. osjecam se koma, bojim se da ne ode dalje. ono, cijelo tijelo me boli, pocelo oko 22h.
cura mi doji cijelu noc i s nama spava. smijem li popiti aspirin c i kad se ne smije vise dojit. mislim kod koje temp.
kaj cu ak se to desi. puj puj, nece valjda. moja cura nis ne jede, ucimo s jednim obrokom.
ajme, nikad mi nije bilo gore.
-
ne smijes piti aspirin!!!
uzmi neki paracetamol.
pazi da ne dehidriras, pij puno tekucine i ako mozes biti uz bebu bez bojazni da ces se onesvjestiti na nju ili slicni scenarij, mozes dojiti i uz jako visoku temperaturu.
-
Mislim da aspirin, andol i sl. možeš popiti, ali nisam 100 % , zato bolje nazovi u Klaićevu, oni će ti bolje znati reći. Dojiti smiješ do 38 temp., tako je meni pedijatrica rekla. Ja sam u trudnoći imala jaku gripu i pila sam takve tablete.
Da te utješim, MM je prekjučer navečer isto bio u takvom stanju, u jutro skoro više ništa, držim fige da i tebi brzo prođe !
-
dojiti smijes bez obzira na temperaturu, bitno je da nisi malaksala pa time opasnost za dijete. znaci nema neke max granice 37,5, 38 i sl.
aspirine i andole ni slucajno dok dojis, najozbiljnije.
ako nemas neki paracetamol u tabletama, imas li neki Nikin sirup?
-
thnx. aspirin drzim u ruci i sad ide u ladicu. imam paracetamol, fala bogu.
temp 38.
i meni su rekli za prestanak dojenja zato sam :shock: . dojit cu, nema sanse da se onesvijestim.
bojim se da je gripa. is, is, is
-
-
-
-
ja sam imala 39 i pila samo lupocet,nikako andol ili aspirin i dok mi je rekla da mogu slobodno dojiti.
-
Andol aspirin i sl. ne. Moze Lupocet tj. paracetamol i moze cak je i pozeljno c vitamin.
-
ja sam pila Lekadol..... to ti je u biti slično kao i Lupocet ...uzmeš jednu svakih 6h. Uz to sam kupila običan Plivin C vitamin...jer ne znam kako stvari stoje sa limunom.... koliko ga smiješ konzumirati....
-
super ste cure. hvala puno, stvarno sam se bila uspanicila, al dobro da ima dezurnih uvijek na rodi, pa sam aspirin samo drzala u ruci!
btw, iako mi bilo jako koma, ono i zglobovi i koza, sve, nocas sve bolje i bolje, a jutros, 90% bolje. ni temp, ni niceg. nevjerojatno. popila sam sinoc samo jedan lupocet.
a curka, kao da je znala. ne sjecam se kad je u zadnjih x mjeseci koliko toliko spavala po noci. nocas se javila oko 2, inace do tad zove jedno 4,5 puta. podojila sam je i onda se opet budila oko pol 4, pa sam ju uzela sebi u krevet.
bitno mi je da sad znam kaj s dojenjem u takvim situacijama. nama su isto u rodilistu govorili ni u ludilu i cak je bila jedna mama s temp i izdajala se i bacala mlijeko. a koliko sam ja tek tam popila analgina.... :shock:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma