Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Povraćala je pa sad odbija hranu?!?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Povraćala je pa sad odbija hranu?!?

Znam da ne treba paničariti ali htjela bih ju bar malo nahraniti al ništa- u petak u noć je tri put povratila - taj dan je papala mahune- zgnječila sam ih vilicom pomješala s krompirom i mrkvom- ali nisu sjele. Poslje se sve smirilo ,vidim da joj godi čaj od kamilice i sama ga uzima i štapići su ok - al bočica nikako - kao da joj se ogadila
    ili ju možda boli želudac?
    danas za ručkom je malo papala juhice i mrkvice i bijelog mesa al malo
    imate li kakav savjet što da skuham da se pupica smiri ?
    znam da će proći pa i nas velike kad boli nismo baš za klopu al nije mi svejedno gledat ju već dva dana na djeti

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moja je isto povraćala. Navodno vlada neka crijevna viroza. Znam da treba piti dosta tekućine. Ja sam svoju danas dojila, i pila je vodu, a jela nije ništa. Probala sam joj dati malo banane ali nije htjela.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Super je ako hoće juhicu, možeš joj napraviti i krompir-pire ili rižu na bijelo. Ponudi joj suhi keks ili grisine, ako voli. Brzo se oni oporave, ne brini, za rođendan će već biti zdrava!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

nece jesti djeca jer im je zlo u buskici...pustite ih sami ce uzeti bitno da piju,nakon povracanja dan dva nekada ne jedu,nekada i duze. moj nije jeo 5 dana samo je pio,sad je proklopao majstor

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Meni je mali do sad dva put bio bolestan i svaki put nije jeo 3-4 dana. Apsolutno je odbijao svu hranu osim prsa. Srećom pa još cica inače bih bila očajna...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I patrik je povratio par puta, ali ne od bolesti, nego očito mu nije najbolje sjeo sirup za iskašljavanje jer oba puta se to dogodilo nakon što smo mu dali sirup.

Inače je sve OK- opće stanje, temperature nema, jedino ga taj kašalj muči i naravno nos....

Ali isto već tri dana skoro ništa ne jede....sve kaže neće, pa ipak uz nagovaranje proba, pa pojede jedan zalogaj, pa opet neće...ali pije mlijeko i tu i tamo čaj, čak niti ne onoliko koliko bi trebalo.
    Već sam se malo zabrinula iako znam da kad nešto ne štima, onda je to "normalno".

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nisu mafune ništ krive nego neki gadan virus- jučer sam stradala ja a danas mm- sad mi je jasno zašto ne jede

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

A moja ništa ne jede već tri dana, cendrava za poludit i uopće ne spava a po noći se budi svakih pola sata. Nadam se da će uskoro biti ona stara jer je ovo koma. Već smo svi troje vidno iscrpljeni.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

emarink -A kako stojite sa zubićima?
    Nama su noćna mora a gledam ju danas stalno trlja gornju čeljust pa se nadam da neće još i zubi zabolit jer onda nećemo jesti danima.
    Danas smo opet malo juhice i piletine za ručak- al to je jako malo- sretna sam što pije dosta tekućine.

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

emarink -A kako stojite sa zubićima?
    Nemamo nijedan, ali ništa ne trlja i nema ništa na vidiku. Kad bi bar bili zubi, znala bih od čega je a ovako se stalno brinem zašto je takva.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo, moj je tek maloprije navalio na hranu... Sretno svim nepapalicama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •