Evo, iskopirah naslov topica od Picokace
Pise vec na nekim drugim temama, ali da i ovdje javim, rodila sam 20.10. s 31+4 tjedna dva djecaka, Jakova 1910 g. i Ivana 1890 g. Bili su malo u inkubatoru, dva tjedna u toplim kreveticima, 3 dana s mamom u sobi i evo nas sada kod kuce (hvala doktorima u rijeckoj bolnici koji su mi omogucili da cijelo vrijeme budem u bolnici s mojim malisanima ).
Decki papaju moje izdojeno mlijeko, povremeno ih malo dohranim kada prifali, a kad ih treba utjesiti stavim ih da sisaju. Obzirom da su bili maleni moramo znati koliko papaju pa za sada iskljucivo dojenje nije opcija, ali ja se ipak nadam da jos imamo sanse. Sada mi decki imaju preko 2,5 kg, ali koliko tocno znat cu sutra jer ce nas vagati patronazna. Jos nas ceka puno pregleda i kontrola zato sto su nedonoseni, ali za sada oni lijepo napreduju.

Ja sam rodila prirodno, pukla mi je plodna voda, a porod je potpomognut dripom. Porod mi je u lijepom sjecanju, bolilo je, ali to je poseban dozivljaj i opet bih potpisala za takav tijek, bez epiduralne i s MM kraj mene... jos da nije bilo straha zato sto je bilo prerano sve bi jos bilo puno ljepse. Sat vremena nakon poroda bila sam super i razmisljala o tome kako bih ja to rado jos jednom ponovila ... sada izgledam kao da nisam ni bila trudna ni rodila, cak skoro pa nemam ni trbuha...

Evo malecki se bune pa se cujemo dalje nekom drugom prilikom.
Veliki pozdrav svima od jos jedne mame blizanaca!