Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: Trebam li kolijevku?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam isto imala kindic neki stariji ali s novim madracom. i tako je on skupljao prasinu, ves i bog te pita sta dok ga nisam poklonila jednoj curi kojoj je trebao (puno) vise nego meni.

oh, kako mi je soba ljepsa otkad ga nema, napravilo se mjesta za neke potrebnije stvari

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo imali kolijvku - staru, prastaru, još je tata spavao u njoj , ali naravno friško renoviranu, pofarbanu, prekrasnu - jedino smo u hespu dali raditi madrac po mjeri (platili 180 kn).
    To nam je bilo predobro rješenje jer je u spavaćoj sobi zauzimalo puno manje prostora, a i bez problema jednom rukom smo ju selili gdje nam je trebala. da ne kažem da je ujedno i zipka, pa je kojiput dobro došla usred noći kad ništa drugo nije pomagalo za uspavljivanje.
    Patrik je u njoj bio skoro godinu dana :shock: bez problema, iako sam i ja računala na samo par mjeseci, a tada smo ga preselili u kinderbet u njegovu sobu, tako da bar nismo imali problema s tim kako kindač nagurat u spavaću jer to bi već bio malo veći problem.

Uglavnom, da je nisam imala - ne bih je kupovala, iako mi se pokazala stvarno strašno praktičnom, a i novorođenčetu je u njoj sigurno puno ugodnije nego u nekakvom nepreglednom, velikom kinderbetu (u kojem btw. moj skorotrogodišnjak još uvijek spava ), a opet kad bih birala između kupnje npr. košare za kolica i kolijevke, izabrala bih kolijevu jer se ako ništa drugo, puno duže koristi!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pa tko ima love nek kupuje nemam niš protiv, lijepo ju je za vidit to da, nisam sigurna koliko je mudro navikavat bebu da se uspavljuje ljuljanjem, a i šokirala sam se kad sam na vlastite oči vidjela kako je mala nećakinja sa par mjeseci skoro ispala iz nje jer se micala pa ju je sama zaljuljala, :? ne znam možda ovisi i o kvaliteti kolijevke, ja je sigurno neću uzimat

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nema iskustva sa kupovinom kolijevke ali mislim da je to nepotrebna investicija,bolje bi bilo da ti kupi nesto sto ti treba i sto ces koristiti!

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ima li netko taj stokke krevetić? koliko košta? zadovoljni? bilotko?

sandy-l avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moji su roditelji kupili taj stokke krevetić za mog i sestrinog klinca kad im dođu u goste. Ne znam koliko košta, tata se ne sjeća, znam samo da je kupljen u Sloveniji, ali je stvarno odličan. Može se povećavati kako dijete raste, može se skinuti bočna stranica, a madrac je zapravo u dijelovima, kao slagalica, pa slažeš ovisno koliki ti treba. Ima kotačiće i vrlo lako se vozi, što nije slučaj s našim (adax) krevetićem doma koji mi je totalno uništio parket u sp. sobi.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I meni je Stokke krevetić (oko 4000 kn košta) bio mrak dok nisam naišla na ovo savršenstvo:

Leander
    Pogotovo sam se zaljubila u koljevku (hvala Bogu i MM ) i sada "znam da bez toga ne možemo" !!
    Ali stvarno je diiiivna!!!
    Cijena koljevke je 300 eur u Soveniji, a krevetić oko 650 eur (on je na istu foru kao i Stokke, opdesiv i za korištenje dugo godina, a meni osobno puno ljepši).
    Mi smo na Leander koljevku otkinuli
    Hebate, ta Danska fakat ima mrak stvari... 8)

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo koristili koljevku punih 6 mjeseci. baš paše uz te male zvijezdice naše sićušne bebače.
    i opet ćemo i drugu bebu prvo stavljati u koljevku na spavanje.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mislim da je kolijevka/zipka prikladna za one koji imaju problema s prostorom. A onda taman nakon 3 mjeseca dijete dobije svoj krevetić i svoje mjesto.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

..U očekivanju sam svog prvog bebolina i nisam mogla odoljeti kolijevci, koja je evo upravo večeras montirana

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni su kolijevke preslatke. Na žalost, nećemo je koristiti jer bi mi trebale dvije, a na knap smo s prostorom.
    Tko ima mjesta i čeka jednu bebicu, zašto ne.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imali kolijevku. MM-ovu
    Mi isto. Moju.
    E. je bila u njoj zadovoljna prvih nekoliko mjeseci.
    (i njena soba je zbog kolijevke izgledala bas kao klasicna nursery , preslatko nesto).

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi danas skužili da će nam oba dečka biti sa nama u sobi (n se još budi po noći, pol vremena je kod nas u krevetu i nema smisla da ga igdje selimo)
    problem je u tome što soba nije jako velika, krevet smo već morali zgurati skroz do prozora, sa moje strane kreveta je kindač i iznad njega ima malo mjesta za neku kolijevkicu
    pa sad malo istražujem što se nudi
    ako se netko želi "riješiti" svoje nek javi!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Umjesto kinderbeta mozete staviti normalni krevet za jednu osobu, 90X200 tako se dobije ogromna povrsina za spavanje.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da jedan krevet 90X200, tako bi ja stavila

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

malo sam se preračunala što se veličine tiče
    cijelo vrijeme mislila da trebamo nešto ful mini tipa 40x90, a onda išla mjerit i skužila da komotno stane kinderbet nešto manjih dimenzija 70x110
    sad se bacam na potragu za kindačem i madracem nestandardnih dimenzija
    ovo sa spojenim krevetima nije loša ideja da je soba veća
    ovako mi se neda preskakati preko svih da bi došla do npr. wc-a

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •