Marko ima 18 mjeseci i još uvijek traži jesti po noći. Cickali smo do 14 mj i tada sam predjutarnje (oko 5) dojenje zamijenila skroz rijetkim čokolinom. Večera obično oko 8. Je li vrijeme za ukidanje tog obroka :?
Marko ima 18 mjeseci i još uvijek traži jesti po noći. Cickali smo do 14 mj i tada sam predjutarnje (oko 5) dojenje zamijenila skroz rijetkim čokolinom. Večera obično oko 8. Je li vrijeme za ukidanje tog obroka :?
I mi jedemo po noći. Milijun puta. Dvostuko smo stariji.![]()
Navika, definitivno. I to navika za koju bi bilo jako dobro da nestane. Ja sam Tei ukinula podoje po noći baš u toj dobi - ostavili smo ranojutarnji, a ubrzo i to ukinuli. I vjeruj mi nije gladna. Kad se probudi, može dobiti samo vodu iz čaše s kljunom (običnu ne koristimo po noći da ne prolije po krevetu). Ja sam paničar glede duda, a posebno bilo čega slatkog na dudu po noći zbog zubiju. A i čemu to... Mi operemo zube prije spavanja i do jutra nema ništ osim vode. Istina da je plakala na početku, ali ono možda pola minute jer je spavala s nama i zapravo je tražila sisu zbog maženja, a ne zbog gladi.
I da se ne bi krivo skužili, nemam ništa protiv sise po noći, ali imam protiv čokolina.