Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: gladan ili navika

jedna zdenka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno gladan ili navika

Marko ima 18 mjeseci i još uvijek traži jesti po noći. Cickali smo do 14 mj i tada sam predjutarnje (oko 5) dojenje zamijenila skroz rijetkim čokolinom. Večera obično oko 8. Je li vrijeme za ukidanje tog obroka :?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mi jedemo po noći. Milijun puta. Dvostuko smo stariji.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Navika, definitivno. I to navika za koju bi bilo jako dobro da nestane. Ja sam Tei ukinula podoje po noći baš u toj dobi - ostavili smo ranojutarnji, a ubrzo i to ukinuli. I vjeruj mi nije gladna. Kad se probudi, može dobiti samo vodu iz čaše s kljunom (običnu ne koristimo po noći da ne prolije po krevetu). Ja sam paničar glede duda, a posebno bilo čega slatkog na dudu po noći zbog zubiju. A i čemu to... Mi operemo zube prije spavanja i do jutra nema ništ osim vode. Istina da je plakala na početku, ali ono možda pola minute jer je spavala s nama i zapravo je tražila sisu zbog maženja, a ne zbog gladi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I da se ne bi krivo skužili, nemam ništa protiv sise po noći, ali imam protiv čokolina.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj TeinaMama prvotno napisa
    I da se ne bi krivo skužili, nemam ništa protiv sise po noći, ali imam protiv čokolina.
    X

Radije ga doji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •