Pokazuje rezultate 1 do 50 od 185

Tema: usisivac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    annastesia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I ja sam u potrazi. Jel ima netko Samsung Navibot? Dvoumim se između nekog jeftinijeg Mieleta i njega.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj annastesia prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam u potrazi. Jel ima netko Samsung Navibot? Dvoumim se između nekog jeftinijeg Mieleta i njega.
    nemam niti jedan od navedenih ali uvijek volim iskoristiti priliku i pohvaliti svoj Rowenta silence force usisivač!
    jer je tihhhh, jer je kompaktan u smilsu da jedini od svih ima preklopnu cijev, dakle mogu ga složenog staviti u ormar a ne da svaki put sastavljam tu cijev, to me izluđivalo, ima turbo četku koja radi čuda sa mojim čupavcima tepisima a kažu da je odlična za dlake kućnih ljubimaca (to nemam pa ne znam)..sada je izašao neki novi model tog mog koji čak i struju špara jer ima 1400 w ali usisina snaga je ostala ista tak da mogu samo preporučiti..moždas nađem link negdje pa stavim

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

http://www.tunica.hr/catalog/product...oducts_id=6820

EVO GA, JA NISAM SVOJ OVOLIKO PLATILA ALI ETO...TU JE

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj lipalila prvotno napisa Vidi poruku
    nemam niti jedan od navedenih ali uvijek volim iskoristiti priliku i pohvaliti svoj Rowenta silence force usisivač!
    jer je tihhhh, jer je kompaktan u smilsu da jedini od svih ima preklopnu cijev, dakle mogu ga složenog staviti u ormar a ne da svaki put sastavljam tu cijev, to me izluđivalo, ima turbo četku koja radi čuda sa mojim čupavcima tepisima a kažu da je odlična za dlake kućnih ljubimaca (to nemam pa ne znam)..sada je izašao neki novi model tog mog koji čak i struju špara jer ima 1400 w ali usisina snaga je ostala ista tak da mogu samo preporučiti..moždas nađem link negdje pa stavim
    Postovana, molim vas model vašeg usisavaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •