-
Kongenitalna malformacija atrezija anusa sa vestib. fistulom
Pozdrav svima,
ja sam mama curice od 7,5 mjeseci koja je rođena sa malformacijom - atrezijom anusa sa vestibularnom fistulom. Sa 2,5 mj joj je napravljena kolostomija, a na jesen je čeka rekonstruktivna operacija.
Nama je bilo posebno teško na početku, kad smo saznali što nas sve čeka (od operacija do problema nakon njih), pogotovo što nismo mogli ostvariti kontakt sa roditeljima kojima se to isto dogodilo. Sada smo prilično dobro informirani o cijeloj problematici, kao i problemima djece nakon operacija, no puno bi nam značilo čuti iskustva/savjete drugih roditelja.
-
Da li jos uvijek posjecujete forum? Zelim vas pitati nesto ...please
-
Pise li iko nesto o ovoj temi ???
-
Nelli,
Imate li određena pitanja?
Da li ste čuli za grupu potpore na Facebooku?
Lp
-
Pitajte sto vas zanima, imam puno iskustva vezano za ovu temu
-
Pozdrav, moja kćerkica ima dijagnozu atrezija anusa sa rektoperinealnom fistulom. Sada ima 4 mj. i slijedeći mjesec je zakazana operacija kod dr. Mesića u Klaićevoj za postavljanje stome. Rekonstrukciju bi radio u 4. mj kad će imati 8 mjeseci. Molim Vas ako neko ima slična iskustva i savjete
-
Pozdrav, moja kćerkica ima dijagnozu atrezija anusa sa rektoperinealnom fistilom. Sada ima 4 mj. i za dva tjedna je zakazana operacija kod dr. Mesića u Klaićevoj za postavljanje stome. Rekonstrukciju bi radio u 4. mj kad će imati 8 mjeseci. Da li ima ovdje nekog sa istom ili sličnom dijagnozom. Zanimaju me iskustva i prognoze.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma