Jutreko svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~
tia :D
cvita :D
shanti ~~~~~~~~~~~~![]()
svima ~~~~~~~~~~~~![]()
nakon usmenog čestitanja , red je i da virtualno ČESTITAM!!!
Tia, koja brojka jedva čekam UZV i gesr. vrećicu/e.........![]()
![]()
enya, znam da je teško iza mene su 4 AIh bez rezultata, ali glavu gore idemo zajedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
[b]tia , cvita , alec, tiki_a, sekica, Ginger, bijeli ljiljan, ZO, bebomanka, mu, i svim ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Wow, tia :D !!!
Enya,. Vibram za tebe i dalje, za prvi sljedeći postupak ~~~
!
enya22 prvotno napisa
![]()
![]()
Shanty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibramo za troznamenkastu brojku!
cvita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
shanti![]()
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
shanti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
evo samo da na brzinu zavibram za Shanti~~~~~~~~~~~~~~![]()
danas sam bolje zdravsteno tako da ću biti spremna za četvrtak.
danas u 22 sata štoperica i onda imam psihičke pripreme za punkciju.
Zelim da vam se pridruzim i posaljem ~~~~~~~~~~~~~ pozitivne vibre za sve vas koje ste u iscekivanjima.
Citajuci vas dobijam sagu za dalje pokusaje eventualne stimulacije koje me ocekuju.
Dok nisam naisla na vas bila sam u totalnom bedaku!
Pusa za sve vas![]()
dorica ...pa kaj je s tobom? Si u postupku?
shanti, shanti, shanti.....navijam![]()
alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju![]()
Ljubica![]()
andiko, tiki_a![]()
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ubijaš nas.......![]()
enya22 draga žao mi je!Odmori se a onda hrabro u novi postupak![]()
Tia :D :D
shanti ~~~~~~~~~~~~ da nas obraduješ
alec da punkcija prođe što bezbolnije i da dobijete krasne blastice ~~~~~~~~~~~~
Cvita za sutra~~~~~~~~~
I ostalim suborkama šaljem vibre ~~~~~~~~~~~~~~
Curice, ne rastajem se od Enye: i moja beta je negativna.
U strahu od ovakvog ishoda, napravila sam odmah nakon AIH plan i za sutra se naručila kod doktora. Pokušat ću se dogovoriti za histeroskopiju odmah u ovom sljedećem ciklusu (tj. ovome koji će početi za koji dan), jer inače, u onom tek nakon njega bi se moglo poklopiti s blagdanima... pa da me i tada odgode i onda bi se previše sve to razvuklo. A nakon toga mi je najavljen IVF.
I dobra vijest, iako smo se bojali da se spermiogram mm pogoršao zbog stresa sa svih strana, još je bolji nego prije (kad je bio također normozoospermia, ali sad su njegovi junaci još brojniji :D ). Eto, imam i tu jednu jako, jako dobru vijest...
Nisam plakala (točnije, nisam baš puno plakala), cijeli dan sam lunjala gradom, imala sam i topao prijateljski zagrljaj nakon negativne bete... u stvari, ovo je bila najljepša negativna beta do sada.
Spremna sam odmah za akciju, da mogu, dogovorila bih odmah sutra AIH ali moj doktor nije spreman za dalje dok ne napravi histeroskopiju i makne taj polip, pa ću mu udovoljiti.![]()
Puno vam hvala za sve vibrice i sve misli...![]()
![]()
I nadam se da će što prije ovih dana ovdje biti još jedna dobra vijest kao Tiina.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
shanti žao mi je,svaka čast za ovakav stav, vidim da ideš punim plućima naprijed
za to
![]()
možda će baš biti dobitna kombinacija da makneš taj polip da ti ne stvara probleme....
drago mi je zbog spermiograma :D bravo za junake
![]()
![]()
shanti![]()
tako mi je žao zbog bete, ali tvoj stav je odličan
, znam da ćeš uspjeti
Shanti a što da ti kažem... Žao mi je... Baš je... Drago mi je što nisi bila sama u tom trenutku.![]()
Ajde mični taj polip, nahrani se pozitivnom energijom i onda bebolino... a do tada...
Shanti žao mi je, al vidim stav ti je superiška, planove imaš....
.......ma brzo ćeš ti nama biti trbušasta![]()
koja volja, bravo junaci!!!
svim curama ~~~~~~~
![]()
Shanti draga![]()
Idemo dalje!!!zna se (HDZ)
![]()
Shantii vibrrrrrrr da sutra dogovoriš za histero ~~~~~~~~~. a onda u nove pobjede
.
Alec i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za četvrtak,a onda za transfer,i za svih 9 mjeseci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
shanti, hrabrice moja![]()
Shanty![]()
![]()
Shanty baš mi je žaoi želim ti da što prije dođeš do cilja
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
za hrabrost
ika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu sutra![]()
ivez051 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu prekosutra![]()
MonaLisa ~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu prekosutra![]()
Cvita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra![]()
Alec~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za četvrtak![]()
Svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Danas baš neki depresivan i tmuran dan, probudite se cure i obojite ove sive dane u velike bete i osvijetli te ih malim sunašcima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od srca vam svima želim
ovo
izluđuje
Shanti, draga,![]()
Ika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra.
Alec, za punkciju u četvrtak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, i da ne boli...
Shanti![]()
Samo da se kratko javim, bila sam poslovno u ZG i totalno sam krepana tako da se kupim u krpe.
velikisvima!
POTPISUJEM i dodajem..Zeljka33 prvotno napisa
Shanti Stvarno mi je zao.....barem znas sto ti je sada ciniti sa polipom pa onda nanovo u akciju koja ce uspjeti!![]()
![]()
shanti, bas mi je zao, ali bravo za pozitivu
![]()
žao mi je...
ali idući ciklus će brzo doći...
Enya,bas mi je zao zbog bete,ali sledeci put ce sigurno biti pogodak.I ja sam upravo prosla kroz prvi stimulirani IVF(nism ti se javila,a obecala samenya22 prvotno napisa
)
Kod mene je sve krenulo super....Prva 4 dana po jedan gonal,onda jos 6 dana po 1,5.Folikula ''puno''.Punkcija uradjena 10.11. i to je nesto najgore i najbolnije sto sam dozivjela do sad.JS 35 kom.od toga 23 cetverostanicna embrija,a od toga 18 odlicnih blastocisti.Ni dr.L. nije mogao vjerovati.A onda......hiperstimulacija,koja je bila bas bolna i tesko podnosljiva,ali sad mi je bolje.Blastociste zamrznute i transfer odgodjen za januar.Nadam se da ce tad biti sve u redu i da ce se bar jedna zakaciti.
A tad cemo se i vidjeti.......obecavam drugi put
![]()
![]()
Shanti, jako mi je žao, znam kako ti je i samo sam to prošla 4 puta. Niti jednom nisam plakala, jer sam imala osjećaj da ću tako žaliti samu sebe. Tužna jesam bila, daleko od toga, ali uvijek me je nešto vuklo naprijed, nešto jače od svega. Uza svoga muža koji je inače veliki optimist ideš dalje. Malo odtuguj i idemo zajedno smu u ovome... treba se veseliti što smo u mogućnosti pokušati ponovno![]()
![]()
Shanti, evo još jedan virtualni zagrljaj. Vibram da te uguraju prije blagdana i da riješiš taj polip kako spada, a onda vibram za tvoj prvi IVF ~~~
!
Shanti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za histero, :D za spermiogram,a kad sve riješiš,ko zna,možda nećeš ni trebati IVF,daj Bože!!!![]()
![]()
Dobro jutro drago društvo, kuham čaj i![]()
Shanty, jako mi je žao, nekako sam mislila da će ovaj puta biti + . Svaka čast za planove jer samo na taj način možeš uspjeti, a to će biti uskoro![]()
MinaLisa, ivez051 razveselite nas lijepim betama~~~~~~~~
rikikiki, da li je nešto dogovoreno za dalje?
alec za sutra~~~~~~~~![]()
tia_16 jutreko![]()