Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Proljev jednom mjesečno

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Proljev jednom mjesečno

Ne znam kako bih nazvala ovu temu, ali moje dijete bar jednom mjesečno u zadnja 4 mjeseca ima sagu proljeva. I to izgleda tako da jedan dan ima 2 proljeva i 1 normalnu stolicu, pa drugi dan 3 normalne stolice i jedan proljev. Nikakvih drugih simptoma nema, stolica analizirana, uredna, nema virusa niti bakterija. Pedica kaže da samo malo pazimo na prehranu, ne masno, niti slatko i da mu dam Prolife. Muči me to što stalno zbog toga izostaje iz vrtića. On inače sisa prstić i moguće da stalno nešto pokupi s rukicama i to unese u usta. Ali mi nije jasno kako malo ima proljev, malo normalnu stolicu. Taj proljev je uglavnom svijetle boje i nekad ima i komada neprerađene hrane. Već mi je stvarno puna kapa toga, ne znam s čim bih to povezala i kako spriječila....

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo imali slično iskustvo. Ispalo je da se radi o blažoj alergiji na kravlje mlijeko.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nemoj me zezat! Pa, kak ste to skužili? Ali on konzumira mlijeko, pa baš ustvari tako nekako, unatrag 4-5 mjeseci. Doduše, ne samo mlijeko, nego i mliječne proizvode. Ali, kako se taj proljev pojavi samo tih nekoliko dana, a ja njemu nešto mliječno dajem svaki dan i kad nema proljeva? Pa, jel mu toliko treba da izreagira?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •