Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: SPERMIOGRAM-PUTNI NALOG?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno SPERMIOGRAM-PUTNI NALOG?

Cure, recit mi da li MM ima pravo na putni nalog, budući da ide raditi spermiogram u Zagreb (S.Duh), a putuje iz Dalmacije?

Njegova dr. mu je rekla da spermiogram može napraviti i doma u gradu, da se za to ne izdaje putni nalog. A oni gore u Zg ne priznaju spermiogram ukoliko ga nisu oni radili.

Šta sad?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I mi smo imali takovih problema u početku, dok njegova doktorica nije vidjela cijeli moj zdravstveni MPO karton- povijest bolesti te da MM ne ide na spermogram zato .. što mu se ide.. već radi postupka i liječenja.
    Kako smo išli zajedno autom (kao i uvijek)u ZG, tako smo iskoristili moj putni nalog.
    Sada se ¨smilovala¨ pa ga ipak izda.
    U pravilu, ne mora ga dati.
    Nekako se organizirajte oboje kada ideš na kontrolu u ZG.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Objasni joj situaciju i reci da u klinikama u Zg traže njihove spermiograme i da to tamo MORAŠ obaviti. Jao koje su to vještice ...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Suprug kod svoje dr uvijek uz uputnicu dobije putni nalog i nikad nije bilo problema

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma nema govora , mora dati putni nalog...na uputnici mora pisati pregled i pretrage...mada , meni je osječki androlog napisao preporuku za VV kad sam mu fino objasnio da na VV inzistiraju na tome da se spermiogram napravi kod njih...pokušajte objasniti dr.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bruna nadam se da je dobio putni nalog. Nama je bila identična situacija i na kraju ga je dr. dala uz napomenu da će nas zvati da vratimo lovu ako njoj HZZO pošalje to na naplatu ( a ona je uvjerena da će se baš to desiti). Uglavnom mi smo ga jučer ovjerili na SD i nosimo na HZZO, pa ćemo vidjeti što će dalje biti....

HELLY

Početno

Citiraj vhrgovi4 prvotno napisa
    Suprug kod svoje dr uvijek uz uputnicu dobije putni nalog i nikad nije bilo problema
    Tako je i moj dobio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •