-
Boli me i svrbi pazuh
Unazad par mjeseci svrbi me pazuh , te pogotovo ljeti zna se zacrveniti od znoja ali samo lijeva strana. Kao maloj su mi tu operirali onu bolest mačjeg ogreba ( cat scratch disease) , odnosno upaljen limfni čvor ili tako nešto...
Naravno, liječnik opće prakse mi je prepisao elocom zbog svrbeža, ali da stvar bude gora jučer sam napipala kvrgu ispod pazuha , i baš me boli cijeli pazuh.
a priej 2-3 mj bila sam na uzv dojke i pazuha, ništa se nije vidjelo, no sad se brinem, idem tek u čet. na uzv da vidi opet.
-
A jel koristiš britvicu za rješavanje dlačica ispod ruke? Možda je preoštra pa oštetiš kožu? I meni se nekad pojavi bolna kvrgica ali nakon brijanja i odmah bacam britvicu u smeće.
-
ili da nije urasla koja dlačica. znam za jedan slučaj
-
Prije par godina i ja sam imala takav problem... Bila sam kod dermatologa i bilo mi je rečeno da je to kao neka upala žlijezda nastala uslijed brijanja, korištenja antiperspirant dezića i ne znam čega još... Bilo je strašno bolno, sjećam se da čak ruke nisam mogla dignuti bez da me oblije znoj od boli... Dobila sam kremicu (mislim da isto Elocom) i zabranu brijanja neko vrijeme... Da, i preporuku da koristim deziće bez mirisa i alkohola i to što rjeđe... (Sva sreća kaj nije bilo ljeto
)
-
Najvjerojatnije upaljena žlijezda znojnica,ništa strašno..pitaj svoju doktoricu!
-
Davno još negdje u osnovnoj imala sam čir ispod ruke.Sjećam se da je boli strašno,smetao mi je čak i šav od majice.Kad je polako počeo sazrijevati,svrbjelo je dok nije pukao i dok taj gnoj nije izašao van.
Možda je to problem!!!
Uh,sva protrnem kad se sjetim koliko to boli!
Nadam se u svakom slučaju da će proči što prije
-
Ne brini najvjerojatnije je od brijanja britvicom! I mene trenutno jako boli cijela ruka i ispod pazuha, a bila sam na uzv i doktorica kaže da se to malo povećao limfni čvor od brijanja! samo to je bilo prije 15 dana i još ne prolazi, ali valjda će proći ona me uvjerava! Samo nemoj previše opipavati mjesto gdje te boli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma