Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bezicni internet na mjesec dana

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno Bezicni internet na mjesec dana

Zadnji put kad je ova tema bila u igri koliko se sjecam nije bilo nekih pametnih rjesenja pa da provjerim je li se nesto promjenilo...
    Zanima me moze li se uzeti npr. paket bezicnog interneta u "prepaid" varijanti ili je jedina mogucnost (barem jednogodisnja) pretplata. Naime treba mi bezicni net na cca mjesec dana, ne mogu za to uzimati pretplatu, a mislim da mi je preskupo surfati preko mobitela cijeli mjesec ili? Dajte neki pametni savjet, "umrijet cu" bez neta

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26980082&idnews=603797

ako je samo na mjesec dana, posudi uređaj od nekog ako možeš, ne isplati se kupovati...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam ga koristila ovog ljeta, u dbk gdje ni inace nemam bas nesto dobar vip signal
    ali ovo..
    stoput mi je doslo da ga zgazim, razbijem u zid, umocim u kavu

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja sam mjesec-dva dana prije ivarice bila na Losinju super zadovoljna istim - cak prezadovoljna

i imala sam ga nedavno i tu, tj. doma i nisam mogla vjerovati da signal 10-15 zracne linije od Trga moze bit tak KOMA pa mi doslo, da citiram "da ga zgazim, razbijem u zid, umocim u kavu"

u VIPu se mozes dogovoriti za testiranje od 3 dana, pa ako ti je signal los i nis zadovoljna ljepo im sve vratis i to je to

al nazovi ih prije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •