-
Apricot hvala ti na javljanju. Stanje je slijedeće: kod poroda je opseg bio 34, nažalost ja sam kod svih mjerenja pamtila samo težinu i dužinu ( koje prate prosječnu krivulju ), a pažnju sam na opseg glave obratila tek kod prošlog mjerenja, pa usporedila sa p.krivuljom i vidjela da je uz donju granicu. Danas sam prilikom vakcinacije pedijatrici na to skrenula pažnju, pa je izmjerila i vidjela da od zadnjeg mjerenja nije narasla. Sad je na donjoj granici. Rekla je da ćemo neurokirurgu, valjda na rendgen, ako još za 2 tj ništa ne naraste. Fontanela je otvorena i nema vidljivih promjena u obliku glave. I čini mi se da je mali što se tiče motorike i ponašanja skroz ok. Spominjala je moguću mikrocefaliju, kraniosinostozu...A najviše od svega sam ljuta sama na sebe što nisam pratila taj rast i ranije reagirala jer ona ne bi ni sada da ja nisam. Tješi me što glava ipak raste, a i suprug i ja nismo neki glavonje, bar mi se čini tako. Ako imaš vremena i volje možeš li potražiti mjere OG tvoje male u toj dobi? Sad već brijem da idem što prije nekom privatnom neurokirurgu ili neuropedijatru kako ne bi čekala još 2 tj, uputnicu...sluđena
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma