Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Poklon za prvi rođendan

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Poklon za prvi rođendan

Gledala sam u pretražniku, a nisam ništa našla o tome, ako tema več postoji, uputite me, ako ne:
    Bliži se nekoliko prvih rođendana, a mi smo kumovi, što kupiti dječaku/djevojčici, a da je malo vredniji, a da je i koristan poklon?
    Što su vaša djeca dobila, što biste Vi željeli da se daruje vašem djetetu za rođendan?
    Inače nisam pobornik "novčanih poklona", pa takvi ne dolaze u obzir.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja bih uvek kupila igračku. Guralicu, ljuljašku, tako neku veću igračku, zavisi. Sestričini sam za prvi kupila cipelice, ali to naravno u dogovoru sa sestrom.
    Ja bih volela da Nađa dobije igračke... robicu joj ionako moram i volim da kupujem, mada npr neki skuplji komad garderobe tipa jaknica, skafander i sl uvek dobro dođe.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nama je prosao prvi rodjendan i poklon kojemu sam se ja najvise razveselila je kutija za igracke a poklon kojemu se Maja najvise razveselila je stajaca vreca za igranje u obliku zabe bila je presretna kad ju je vidjela i jednostavno ju obozava.

Iako legici duplo koje je isto dobila su vjerojatno najbolja vrijednost na duge staze .

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Neke kocke, bilo koje, super je i ova kutija za igračke. Ja isto preferiram igračke

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Htjedoh reći- volim igračke više nego robu.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam za igracku u kombinaciji s robicom , nesto da razveseli dijete, a nesto mamu!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A ja sam mama koja obožava igračke!!!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma i ja sam svakako mislila neku bolju igračku, ali budući da smo kumovi trebali bi to malo poduplati, a ne znam s čime?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Onda uvijek možeš neku vesticu, možda neku lijepu zdjelicu, žličicu, čašu,...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A autosjedalicu? U dogovoru sa roditeljima i naravno ako vam to nije previše? Jer obično oko prvog rođendana djeca prelaze u sjedalicu okrenutu u smjeru vožnje, pa ju možda još nemaju. (Moj tata je Lei kupio autosjedalicu za prvi rođendan)

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

stolicu-hranilicu nemožeš pogriješiti

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma ja bih najrađe nešto kao AS (po izboru roditelja), hranilicu ,..., ali sve to več imaju, zato i jesam u problemima.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja mislim da je najpametnije pitati roditelje da li im nešto konkretno treba. Al bez obzira kupili vi bebaču nešto korisno (sjedalica, odjeća itd), mislim da na prvi rođendan ne bi smjeli zaboraviti na bebača i kupiti mu neku igračku (opet bi i tu savjet roditelja dobro došao u smislu što je bebi najdraže)

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj CountdownToMiracle prvotno napisa
    Ja mislim da je najpametnije pitati roditelje da li im nešto konkretno treba. Al bez obzira kupili vi bebaču nešto korisno (sjedalica, odjeća itd), mislim da na prvi rođendan ne bi smjeli zaboraviti na bebača i kupiti mu neku igračku (opet bi i tu savjet roditelja dobro došao u smislu što je bebi najdraže)
    Potpisujem. I nas su već počeli ispitivati što nam je potrebno i to mi savšeno odgovara.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nama se bliži prvi rođendan pa sam u istim problemima.

Ako beba već nema kakav biciklić trokolicu to bi bio dobar poklon. I to takav da ima ručku za roditelja (obavezno da se njome regulira pravac kretanja) i podložak za nožice dok ne naraste dovoljno da vrti pedale.

Mi imamo Chiccov motorčić 4u1 i trenutno se ne odvaja od njega (mada je to igračka za 6-36 mjeseci pa je neke funkcije beba od god. dana već prerasla)

Postoje i razni stolići za igranje što je isto zgodno za tu dob ako je u fazi da tek ustaje, te guralice ako vježba koračiće.

S obzirom da se djeca jako različito razvijaju dobro je s roditeljem provjeriti da se ne desi da beba koja je na pr. prohodala s 10 mjeseci dobije guralicu.

Ariens kakva je to stajaća vreće žaba za igranje? Zvuči mi zanimljivo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa evo i ja sam tip koji rađe pita roditelje (ipak najbolje poznaju potrebe svojeg djeteta), ali radi se o tome da će jedan par roditelja rado s nama dogovoriti poklon, tako i mi s njima (unakrsni kumovi). A drugi par roditelja će reči "ništa mu ne treba", pa ti odluči sam.
    Da, ne volim kad se kupuje da se udovolji roditeljima, a djete od toga nema ništa.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Onda vam predlažem da sami izaberete par poklona pa pitate roditelje što bi više odgovaralo, ili da kad se odlučite za jedan poklon nazovete roditelje i provjerite što misle o tom konkretnom poklonu. Inače fakat je nezgodno ljudima reći što da kupe osim ako ste si super. Nikad ne znaš što su ljudi imali na umu i koliko bi htjeli potrošiti za poklon.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajoj ja u ovo "ništa mu ne treba" vjerujem. Moja mama je našla neki kaputić pa me zove da bi ga kupila, a L već ima što kupljeno, što dobiveno za babine, što posuđeno tri zimske jaknice, skafander i jedan kaputić. Slično je i s ostalom robicom (mama joj malo ovisna o e-bayu ) Ja se baš mislim da kažem ljudima da ako joj kupuju robu kupe za iduću zimu ili da kupe kakvu igračku.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja kupujem igračku i odjećicu neke marke, majcu ili pađamicu ili majcu i hlače...

Ako sam super s ljudima, npr. moja susjeda oitvoreno pitam što im se svidjelo u dućanu, što joj treba, ona razmisli veli mi i ja kupim. Tak i ona meni, vidimo kaj se djeci sviđa i to velimo.

Ako treba biti vredniji poklon sviđa mi se guralice, triciklići...
    Recimo meni je super Chicco quatro ili onaj njihov stolić a gore ploča za slaganje kockica, kad okreneš je ploča za sviranje...

Djeca vole slagati pa kocke su mi OK, vlakići (imamo neki Tomyjev super) ili igračke koje plešu/pjevaju

Najbolje mi je kad poznam dijete pa vidim s čim se igra kod nas ili negdje pa ako to nema kupim...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mina, kakav je to stolić?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I meni je zapeo za oko. Možeš ga pogledati na Quelle stranicama (link mi otvara samo prvu stranicu pa potraži pod Dječji svijet- igračke- muziciranje -glazbene igračke- na str.2

http://www.quelle.hr/hr/extern/index...53A1%26hl%3Dhr

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Igracka! Mislim da je djetetu gracka vaznija i draza od nekog komada robe. Kasnije odjeca postaje vazna, ali dosta kasnije.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Da, ne volim kad se kupuje da se udovolji roditeljima, a djete od toga nema ništa.
    Kak nema.. Pa ima sretne i zadovoljne roditelje, a to je najbitnije!

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

http://www.chicco.hr/indexHR.htm

Neće na samu sliku ali koga zanima
    Kliknuti na 12 mj, pa igračke, pa zabavni stolić...
    Ali prije je bio mrvicu drugačiji, doduše prije jedno 2-3 god...
    Ova zabavna ploča je malo drugačija, ali igraju se s tim čim mogu sjediti, sa pločom na podu pa kad prohodaju oko ploče na stoliću, evo i s 3-4 god još im je zanimljivo

Mislim da nitko nije spomenuo male stoličice, stoliće, foteljice... Ako ljudi imaju mjesta...
    Ima ono tipa već za crtanje, mi imamo kod bake neki drugi stolić za slaganje kockica... Mislim da sam u Mercatoneu vidla kojekakvih, ne preskupih... Ali možda su za neki veći rođendan

Ili drvene kutije za igračke kao vlakić ili drvena škrinjica za igračke (ja volim drveno , al možda je bolja ona ogromna plastična iz Bauhausa)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Klince jako razvesele i male foteljice za njih. Krasan izbor imaju u Baby media shopu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam za igračke i knjige.
    K's kids, Lego itd. itd.
    Jedna firma iz Varićakove, ne znam sad ime, prodaje divne edukativne drvene igračke (bili su na sajmu u Boćarskom i na Danima beba).

Također, za slikovnice i knjige nikad nije prerano.

I robica je ok, nešto spešl, neobičnije.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

http://www.chicco.hr/indexHR.htm

Neće na samu sliku ali koga zanima
    Kliknuti na 12 mj, pa igračke, pa zabavni stolić...
    Ali prije je bio mrvicu drugačiji, doduše prije jedno 2-3 god...
    Ova zabavna ploča je malo drugačija, ali igraju se s tim čim mogu sjediti, sa pločom na podu pa kad prohodaju oko ploče na stoliću, evo i s 3-4 god još im je zanimljivo

Sad sam pogledala link od ale na Quelle, e to je taj pravi na koji sam mislila, na Chiccovim stranicama je mrvicu drugačiji

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pogledala sam taj stolić, nije loša ideja, čini mi se ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •