Citiraj nely prvotno napisa
Samo sam htjela reći,čim želite toliko odskakati od većine morate imati i snage za borbu sa većinom..morate se pripremiti na to!
tu leži većina problema u komunikaciji između onih koji cijepe i koji ne cijepe. nisam ja odlučila ne cijepiti dijete zato da bi odskakala od većine i da bi se frendicama na kavi mogla hvaliti da sam "drugačija". mislim da svi koji su tako odlučili duboko vjeruju da rade najbolje za svoje dijete. isto kao i oni koji cijepe.
ja sam svjesna toga da o tome ne znam dovoljno i da vjerojatno nikada neću znati, ali sam ipak dosta pročitala da mogu uz savjetovanje s kompetentnim osobama tj. pedijatrom odlučiti što je najbolje za moje dijete.
nisam otvorila ovaj topic da bi pljuvala po svojoj pedijatrici, mislim da je žena u redu, nju zakon veže i normalno je da se boji za svoje radno mjesto. još ako je k tome duboko uvjerena u dobrobit cijepljenja, zašto bi se zbog nas izlagala bilo kakvom riziku. zanimalo me samo da li se netko našao u istoj situaciji, da znam kaj mogu očekivati.