-
Moj maleni kad je napunio 2 god. jednostavno je prestao jesti, a do tad je bio proždrljivac koji jede sve i puno. Al kad je prestao jesti htio je samo mlijeko na bočicu ujutro i prije spavanja.
To bi ga uglavnom i zatvorilo, ponekad bi se najeo ali je to bilo tako rijetko. Na juhu sam ga jedino mogla nagovoriti.
Počela sam se ljutiti, svađati, ucjenjivati i razne metode provoditi.
Pokušala sirupe za otvaranje apetita međutim ništa nije potaknulo apetit.
Tražio bi osim mlijeka jedino slatko koje sam u potpunosti na kraju i izbacila.
Od silnih savjeta ništa nije pomoglo, pa čak ni ono: "Kad izgladni ješće! Tražiće on sam"
E neće, traži samo mlijeko. Ja se s tim nisam mirila. To je trajalo nekih 8 mjeseci. provjeravala sam i kks, bila ok, bojala sam se da će mu imunitet pasti.
U međuvremenu sam sam i ja rodila, dobio je burazera. Vjerovatno je i to utjecalo.
Tako da je stagnirao svo to vrijeme na nekih mršavih 15 kg bio je skoro 8 mjeseci.
E onda sam ja definitivno izbacila bočicu s mlijekom i počeo jesti tj. tražiti da jede.
Neznam jeli to izbacivanje bočice pomoglo ali ja sam sebe uvjerila da jeste. Mislim da ga je mlijeko zatvaralo i da nije htio gubiti vrijeme na papanje, lakše mu je bilo u par cugova popiti mlijeko, nego sjediti i žvakati.
Ali me izluđivalo kad nije htio jesti.
Sad je sve hvala bogu ok, nadam se da će tako i ostati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma