-
mastitis u 4. mjesecu - help
nisam se nadala da mi se i to može dogoditi sa Šimunovih gotovo 4 mjeseca - usred noći upala na lijevoj dojci i temperatura od 38,5...
srećom uspjela sam skinuti temp za par sati na 37,5 i sada je već normalno, no problem su i dalje cice: lijeva se drastično smanjila i kao da nema mlijeka, a desna je ogromatična s hiperprodukcijom mlijeka. Čini se da u lijevoj ima mlijeka jer Šimun normalno jede - dajem mu normalno da jede na lijevoj da izvuče zastoj u kanalićima, jer ja ne osjetim ništa pod prstima da bi masirala. Sigurno bi plakao da ostane gladan nakon te cice. No, iz nekog razloga desna je totalno pošašavila
i sada se bojim da se ta desna ne upali.
Ima li neki način da 'smirim' proizvodnju mlijeka u desnoj? Možda pomažu hladni oblozi - javite ako imate neki savjet.
do sada je s dojenjem sve bilo superiška, uvijek dojim tako da naizmjence dajem lijevu, pa desnu i to je do sada funkcioniralo da je mlijeka bilo dovoljno kada je koja na redu. no, vjerojatno zbog skoka u razvoju ili što mu je već došlo, šimun je u zadnja dva-tri tjedna totalno poremetio ritam hranjenja (znalo je proći i po nekoliko sati da ne jede, a inače je jeo svakih dva - dva i pol sata) i eto što se desilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma