-
Znam sada da te nitko neće obavijestiti o pravima koja ostvaruju roditelji, no ja sam tamo bila barem 10 puta jer kao i druge osobe trebala sam ipak donjeti negdje dokumente za porodiljno, dječji doplatak, prijavu zravstvenog za dijete i sebe i hrpu drugih stvari. No mene živcira LJENOST TIH BIROKRATA koji ti neće reći da imaš pravo na 3 stvari: porodiljno, dječji doplatak i pravo na upis radnog staža! ŠTO JE TO TAKO TEŠKO ZA REĆI?! Osim toga internet sam dobila nedavno i tek nedavno sam saznala za ostvarenje prava na radni staž. ALI MENE ZANIMA KOJIM INSTITUCIJAMA SE LJENI I BEZOBRAZNI BIROKRATI MOGU PRIJAVITI!!!!! Kao što se vidi iz prijašnjeg posta gospođa iz mirovinskog je lopticu odgovornosti prebacila na zavod za zapošljavanje, a socijalna radnica u zavodu za zapošljavanje je rekla da je mirovinsko za to odgovorno i tako u nedogled.... Što se tiče dječjeg doplatka njega sam stvarila 2006., a mogla sam godinu ranije no u HZZO-u mi je gospodin za šalterom je rekao kada sam 2005. došla prijaviti porodiljno i pitati za dječji doplatak da ga mogu ostvariti tek 2006. u drugom mjesecu, a gospođa u HZZO-u mi je kada sam došla u 2 mjesecu 2006. rekla "A ZAŠTO SE NISTE PRIJAVILI GODINU RANIJE" takvih primjera ima hrpu.... Meni je takvih nesposobnih birokrata već lagano dosta i zato želim prijaviti ovaj zadnji slučaj koji se dogodio sa radnim stažom jer ne želim dozvoliti da takva nesposobna osoba radi i zezne tko zna koliko još ljudi!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma