Sve je počelo prošli mjesec kada smo dobili zeleno svjetlo od dr. L da u 11. mjesecu idemo na naš prvi IVF. I naravno pripreme su počele, dogovorila sa svojom doktoricom da od prvog dana menstruacije idem na BO pa sve do bete ili možda i duljekupila skoro sve ljekove i samo čekamo menstruaciju koja treba doći u petak. U petak ništa ni traga ni glasa te kažem MM da sam ja sigurno trudna (nikakvih simptoma nema) te dobijem odgovor sa smješkom: Ljubi ti si već 2 godine svaki mjesec sigurno trudna
ali neda meni vrag mira i odemo mi kupiti test. U subotu se probudim i napravim test kad ono 2 crtice :shock: sad ko je tu lud ja koja vidim 2 crtice ili što, brzo zovem MM i klasično pitanje: Jel ti vidiš isto kao i ja?. Nakon prvog šoka kreću suze, smijeh skakanje po kupaoni ... ali opet mi smo kupili jeftini test što ako nije točan?! Bili smo obučen za 3 sekunde i trk u ljekarnu po novi skupi test koji nam je u tom trenutku bio spas, žena u ljekarni nas je gledala kao da smo s Marsa opali jer ja od uzbuđenja nisam praktički ni mogla izgovoriti da trebam test
i onda trk doma. Doma kreće velika nervoza, sad treba napraviti novi test a meni se baš sad ne piški. Nakon cca 2 sata ponovimo test i pojavi se lijepi plusić i tad kreće tulum!!!!
Jučer bili kod dr. L. koji nam je potvrdio trudnoću.