-
kofein i tein
Zanima me koliko kave pijete dnevno i da li primječujete na bebama koje doje da ne spavaju kako treba ako popijete previše kave.?
Ja ne pijem kavu ali pijem crni čaj. I to oko 3 dl dnevno, ujutro. Jakob se u zadnje vrijeme pred jutro probudi 3-4 puta, na svu sreću ili zaspi odmah nakon što ga nahranim ili ga nahranim pa se sam igra u kindaču dok ne zaspi. Prije dva-tri tjedna pala mi je na pamet pomisao da je to zbog čaja pa sam ga prestala piti i nakon par dana on je puno bolje spavao. Ali kako ja jaaako volim crni čaj uvijerila sam samu sebe da je to slučajno pa sam ga ponovo počela piti. I opet stara priča. Lijepo spava prvi dio noći, ali tamo od 3 pa na dalje buđenje svakih sat-sat i pol. I ponovo ja prestala piti čaj i nakon 3 dana on opet dobro spava.
Što mislite ima li nešto u tome?
-
moze biti.
jesi li pila kavu ili crni caj u trudnoci?
-
ja pijem samo kapucino 1-2 salice dnevno,s tim da nekih mjesec i pol od poroda nisam za svaki slucaj.
-
U trudnoći sam prestala piti čaj jer mi, za čudo, nije odgovarao. Nije mi bilo zlo, ali mi se dizao želudac i obavezno sam ga povratila. Misliš, Ivarica, da sam ga pila da bi Jakob bio navikao pa mu sad ne bi škodilo?
-
Ja sam u trudnoći pila crni čaj na galone...Mislim da je Karlo zbog toga stekao imunitet
Spava ko top od prvog dana, imali smo jednu fazu zbog cice i zubića kad je bilo problema, ali ne čini mi se da mu je naškodilo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma