zanima me jeste li dobili račun od ped. za cjepivo?mi nismo, zapravo mogu li oni uopće izdati račun :/ , a opet ako mogu uzeti lovu za cjepivo trebali bi i račun izdati :/ :?
zanima me jeste li dobili račun od ped. za cjepivo?mi nismo, zapravo mogu li oni uopće izdati račun :/ , a opet ako mogu uzeti lovu za cjepivo trebali bi i račun izdati :/ :?
Mi dobili svaki put.
kog briga za račun (al ne volim "ispod žita"), gore je to što je imala temp...upravo je uz pomoć čepića spuštamo![]()
Kod sadašnje pedijatrice uredno dobijemo račun za svako cjepivo, kod bivše nismo nikada dobili niti jedan!
Uvijek dobijemo racun.Sestra nam ga umetne u knjizicu cijepljenja.
cure ako uzimate 5u1,koliko ih je vasa beba dobila do sada s obzirom na dob?
račun dobijemo uvijek
margita ima 8 mjeseci i dobila je samo 2x 5u1, ali ja uvijek prolongiram cijepljenje (trebala je odavno primiti 3. dozu)
e dobro moja mala ima 6mj i sad idemo na 3.dozu
:?
Treća doza je godinu dana ili tako nešto nakon druge.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=52369
evo tu se isto pisalo o računima!
sad ste i mene malo zbunile-mi bi isto sad sa 6 mj trebali na treću piku
:/
Nora je 3. mj sad i dobila je prvu dozu, s 4,5mj druga doza, s 6 mj treća i onda je mirna do 1. rođendana.tako je jučer rekla ped.
Isto tako i kod nas.Mi ćemo četvrtu sa godinu i pol.pužić prvotno napisa
isto je i nama rekla tako da je Goran do sad dobio dvije
ma, čekaj sad sam čitala šta su pisali na ovom linku gore... zašto neki plačaju to cjepivo 350 kn, neki 400 kn, neki 440 kn-koliko zapravo košta?
al nas muljaju :/
racun dobijemo, jer ga trazimo, mada sestra uvijek uredno ispred nas ispise racun, ali ga ne da ako ne zahtjevas :/ . MBee vi ste kod istog lijecnika kao i mi, jos uvijek ili ste ga mijenjali? radi se od dr. na tresnjevci.
razlika u cijeni je ovisno gdje nabavljas cijepivo, ljekarana, ordinacija i dr. uglavnom dodje oko 400 kn, mislim da ga mi placamo 390. i jos s obzirom da si na drugom mjestu ptiala za povrat poireza, njihovo cijepivo nama nije nikad priznato u povratu.
Kod dr. J. smo, nikad nisam izričito tražila račun pa ga valjda zato nisam ni dobila.spajalica prvotno napisa
Isprike na dezinformacijama o 3-ćoj dozi, radi se o 4-toj. Ja (ne)majka ne vodim računa o tome.
račune smo trebali svaki put pitati,ali bi nam dala.Na kraju godine smo to predali uz poreznu prijavu i priznali su nam.Predaje onaj roditelj preko kojeg je dijete prijavljeno(na poreznoj kartici treba pisati i ime djeteta)
kod naše ped plaća se 300kn,a prijateljica kod druge ped. plaća 350.Ali mi godišnje još platimo nekih 300 kn kao neku članarinu(iako je ona u potpunosti preko zavoda),dok prijateljica kod svoje ne plaća nikakve
članarine,pa smo zaključili da je vjerovatno to ta razlika.
Tu članarinu smo platili samo prve godine pri upisu(za sada),a neki dan sam je baš pitala(mali ima 2,5 godine) što je stim ,a ona je samo rekla da ćemo riješiti to da se nebrinem.A kako da se ne brinem samo mi fali da mi za par mjeseci naplati 600 kn u šucu
Najgore od svega što uopće neznam zašto to plaćam.Ajde ova prva godina mi je jasna'ali ipak i nije jer što da ja nisam uzela 5 u 1,nego obično cijepivo.
:? :? :?![]()
:?
mi platili članarinu 250 kn - i opet nismo dobili račun
sad ste me ohrabrile i budem i ja pitala za te račune!![]()
Sorry cure ja sam zbunjena. :? Kakva clanarina????
ma nije članarina-neznam ni sama kako to nazvati!
to se kod naše pedice plača godišnje 250 kn-čula sam da i drugi pedijatri isto tak naplačuju
Svaki puta sam dobila račun od cjepljenja...a da ga nisam dobila zahtjevala bih ga.
nije clanarina nego nekakva nazovimo upisnina,a zašto se plaća to izgleda niko nezna.A nedaj Bože je upitati,pogleda te ko da nisi normalna,što pitaš gluposti
Ja sam tri puta 5u1 platila svaki puta po 450 kn. Nijednom nisam dobila račun. Znade li netko koliko se plaća cjepivo s godinu dana (ospice, zaušnjaci, rubeola)?
Znači ne postoji poboljšana varijanta koja se plaća?
Priorix, oko 120 kn.ljiljan@ prvotno napisa
Hvala ti, to nas očekuje za dva tjedna.martinaP prvotno napisa
Ararita jeste li vi možda kod dr. K?
Mi isto plaćamo tu upisninu i uredno dobijemo račun kao i za cjepivo.
E da, plaća se i pregled (15kn). Ali meni je bolje platiti godišnje 300 kn i lijepo se najaviš, ne trebaš čekati, nema neke gužva, tako da se djete ne zarazi ako je došlo samo na cjepljenje, meni to baš paše.