draga svedice,
znam da ti je tesko i da se iz petnih zila trudis i da ste sve zivo vec pokusavali.![]()
![]()
![]()
bas mi je zao sto ne ide na bolje ali nekako vjerujem da hoce, kao sto ti ove cure sto su to prosle kazu. nazalost treba samo cekati vrijeme da donese nove promjene.
moj Š. je također urlikao i nespavao bas previse od rođenja, sve samo spavanja od 15min a potom urlikanje i tako po cijeli dan, svi uvjeravali da nemam mlijeka, ma cirkus živi. a ja sam mrzila sve one cure kojima bebe papaju i spavaju dok moj trosi kalorije na deranje i lamatanje nogama i rukama. bila sam doslovno izluđena od umora i brige pa nekako razumijem osjećaje kroz koje prolaziš.
moj Š. se nekako smirio, a i sam ja naučila na njegov žestok ritam. cijeli dan sam upregnuta i padam s nogu i ovaj savjet da si uzmeš trenutak za sebe stvarno pali. mama mi dolazi svaki dan, uzme Š. kad ga podojim i ja tad izađem malo iz stana. nije bitno jel odem po kruh ili se samo bezveze šetam, ali zlata vrijedi samo malo izaći iz te situacije, ištekati mozak da se baterije (kao i cike) malo oporave i napune.
![]()