švedice, nadam se da ćete uskoro uhvatiti neki bolji ritam...i da je iskra samo malo zahtjevnija beba.
a kako iskra stoji s razvojim znakovima, znaš ono: prvi osmjeh, hvatanje predmeta s rukama, glasno smijanje, gugutanje (pričanje) itd?
pitam jer sam ja totalni paranoik u tome. nažalost u obitelji imamo osobu s posebnim potrebama, zbog traume mozga pri porodu, i odonda ja sve gledam drugim očima. svoju djecu non stop škicam i pratim razvojne znakove. strogo se držim baby hendlinga itd. ali to je druga priča.
uglavnom, bolje je provjeriti - jedan pregled kod neuropedijatra i uzv mozga nije naodmet.
ne želim te zabrinuti, to progovara naša obiteljska trauma - sestrična je iz bolnice otpuštena kao potpuno normalno dijete. zapravo mi sve ovo što sam napisala zvuči grozno, i već sam dva puta pobrisala post, ali ja ne bi bila mirna bez jednog stručnog pregleda. ali još jednom ponavljam, ja sam paranoik po tom pitanju.
šaljem ti puno , osiguraj si barem neku pomoć u kući, da te još ne iscrpljuju i kućanski poslovi.
iskri