samo da se javim da sam tu i da vas citam svakog dana i za svaku novu cekalicu bete navijam iz sve snage.... i kao da sam uz vas i sama postala hrabrija.
u medjuvremenu, ja sam na dabrostonima, rece dr hoce da me resetuje. jedva cekam kad ce petak tad prestajem da ih pijem, pa se javim posle resetovanja![]()

Odgovori s citatom
, već se mm i ja zezamo na tu temu ... Raspoloženje mi je ok, puno mi je pomogla ona tvoja informacija da sjevernjaci preferiraju češće transfere (zvuči mi logično) i nadam se da ću ako ne uspijem u prosincu malo isforsirati više prirodnjaka. Kad je tvoj prvi uzv?
.
, zao mi je, al drago da mislis pozitivno i da se pripremas za iduci postupak. vjeruj mi psihicki ces se osjecati jace svaki put, al zelim ti da to nebude jos puno puta, i da vec da iduci postupak uspije. A zakaj nas nece mali embrijici to nemozemo znati. to se i ja svaki put pitam :/ .
), ali dan donosi svoje, hvala bogu pozitivno. Obzirom da nisam s godinama na ti, neću ništa preskakati, nek' sve ide po zacrtanom planu. Jer u slijedećem ciklusu bi dr-u došla na staru godinu, u siječnju se bakčem s financijama na poslu, znači veljača - do tada zavrtim još dva postupka
. iva_luca tvoja priča mi je i dodatna motivacija.