Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: rijunjn "starih" s ovog pdf-a

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno rijunjn "starih" s ovog pdf-a

Evo, vidim, nova moderatorica, pa sam se sjetila 'naše generacije'... pa se pitam tko je sada gdje i kako je. Naime, iako više ovdje ne spadam, ovo je i dalje jedini pdf koji zapravo čitam. Pa javite se, da vas čujem! (mislim da će se prozvane prepoznati 8) )

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

generacijo moja ...

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidiš-većina iz te generacije su postale mame, a ima još nekih koje će to sigurno postati

I marči velkam

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da'bog da sve postale mame...

gdje ste curke?

thnx

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hello generacijo

kako je lijepo gledati ovu prekrasnu djecicu u avatarima... jest da tvoj fali, nikailuka

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koja još od te stare generacije nije rodila:
    Tigy, Meli-gdje si ti?, ne mogu se sjetiti dalje.

Ma jednom ćete sve biti mame sigurno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i ja se smatram skoro tom "starom" generacijom, neznatno kasnije prikljucena na rodu a kao da sam tu oduvijek.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj rvukovi2 prvotno napisa
    koja još od te stare generacije nije rodila:
    Tigy, Meli-gdje si ti?, ne mogu se sjetiti dalje.
    viđe mene

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i tebe i tebe....

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pozdrav, i daj Bože da sve postanemo trudnice i mame što prije

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

skroz je nezahvalno nabrajati jer znam da cu brdo starih cura zaboraviti ali pocinjem bez ovih koje su se prijavile same

Daniela32, Timmy, mirakul, casper, odra, lara01, eowyn, sisi, gost01... i jos jedno 100 koje fale

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...klara, snjeska, emanuel, roza, jelka....

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara, puros, vjeverica...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Eto mene, da upotpunim ovaj prekrasan niz avatara.

Ja s vremena na vrijeme pročitam svoje stare postove s ovog pdf-a, pa kad vidim s kojom sam tugom ponekad pisala, pa bacim pogled na avatar... Eto da znate da ćete dočekati svoj avatar.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i ja sam tu...
    A avatar je jos prazan, ali nadam se ne zadugo, dvije su bebe u mom trbuhu vec skoro 6 mjeseci...

Pozdrav!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

cure moje

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mija32, bibi... Ma zapravo je dobro što se nitko ne javlja od njih, jer to znači da se - s vremenom - ali sigurno, forum prazni! Svima

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

evo i mene, pa zbilja se ne osjecamo stara! Ajsa, Wewa, Tigyca sad je na vas red

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

po ovom djelu foruma se muvam valjda već 5 godina. a kad pomislim kako se nisam odmah javljala, jer mi je bilo blesavo sa našom dijagnozom "sve je super" uopće opterećivati ostale curke..

al još uvijek se nadam čudu - trudnoći i rađanju zdravog djeteta.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Oprostite što vam upadam, ali morala sam pozdraviti ovo divno društvo ...

Ja nisam bila u vašoj ekipi i na forumu u to vrijeme... čak nisam ni znala da postoji,...ali usudim se svrstati u skupinu "starih" jer moj staž počinje 2001. godine, a eto, hvala Bogu, imam i avatar...

svima vama iz tog vremena...možda smo se sretali u čekaonicama...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

evo i mene, a potpis sve govori

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

sanja74, znam da ste puno toga prosli ali sigurna sam da i vas u bliskoj buducnosti ceka jos jedno malo cudo - braco ili sestra za vasu veliku curu. Never give up for a good cause

Eowyn avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moram se javiti. kad se sjetim prvih postova i kad pročitam svoje priče na portalu, sledim se. gdje se samo toliku tugu nosila i kako je preko noći nestala. potpis govori sve
    nevjerojatno da uvijek krećem od potpomognute pa tek onda na ostale podforume i koliko i dalje proživljavam sve priče s punkcija, transfera i čekanja bete!
    cure, samo hrabro naprijed

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure moje drage,

eto uspjele ste me po tko zna koji put na ovom pdf-u rasplakati
    Ovo je bilo i ostati će posebno mjesto u ovom virtualnom svijetu.
    Jednom davno sam mojim dragim curama napisala da ako mi se u životu trebala dogoditi neplodnost kako bi njih upoznala, kako bi upoznala hrpu divnih, hrabrih žena i izgradila prekrasna prijateljstva, neka je.

Za nove cure, jednom davno je Egemama zbrajala naše pokušaje i neuspjehe. Možda je još uvijek taj topic negdje tu. Rezultat je u tom periodu bio katastrofalan (jako puno pokušaja i valjda niti jedna pozitivna beta) i izgledalo je kao da se nikada niti jedna od nas neće maknuti sa ovog pdf-a. Skoro sve jesmo. I vi ćete. Sigurna sam u to

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se baš neki dan sjetila kako sam uopće naišla na ovaj pdf.
    MM i ja smo tamo 2003. baš krenuli na pretrage i postupke i bili smo onako napola jadni, napola uzbuđeni da konačno nešto poduzimamo.

Ja sam u to vrijeme često išla na onda hinetov portal i bila je jedna rubrika na portalu za klince, a meni je trebalo nešto za aktivnosti s klincima na poslu.
    I tako sam ja klikala po linkovima i mislim da je jedan vodio na rodine stranice na kojima je bio baš neki zanimljiv tekst o tome.
    I onda sam malo prosurfala po forumu i naišla na potpomognutu.
    Taman je nekako izašla i brošura ČB koju sam odmah skinula.
    Nisam se dosta dugo usudila javiti, ali onda su nestale punkcijske igle gore na SD-u taman kad sam trebala na punkciju i javila sam se na forum sva u panici kako bi mi netko pomogao da ih nabavim

U to vrijeme je na sd-u (od cura s foruma)bila samo egemama, kasnije sam skužila sanju 74, i ja sam bila.

i meni se činilo da nikad nećemo uspjeti, i ni sanjala nisam što će me na putu do bebe sve zadesiti.
    na kraju ipak sve nekako bude, ne treba se samo zakopati u defetizam

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A ja se vec ihihi vremena pokusavam sjetiti kako sam nabasala na Rodu...
    Citala sam sve duze od pola godine, preporucivala je trudnicama, prijateljicama, a onda se registrovala u vrijeme kad smo se odvazili poceti pokusavati - tad smo otvorile i prvo odbrojavanje na Prije zaceca.

Nakon prvo, loseg nalaza MM-a shvatila sam da je Potpomognuta moj dom, a onda i prestala postati na Prije zaceca. A onda gotovo prestala i postati na Potpomognutoj - uzeli smo dugu pauzu, AIH nam je uzeo puno toga. Sad, kad mi se u glavi vrte planovi - svi dugorocni, ne mogu a da ne potpisem Eowyn - Roda mi je dala iskrene prijatelje za cijeli zivot, neke drage cure su tu, na Potpomognutoj, a mnoge postaju na sasvim drugim temama, svima je zajednicko to sto su prekrasni ljudi.

Neplodnost mi je uzela i uzima godine zivota, ali mi je dala vas, drage moje, dala mi je spoznaju da imam snage cekati i da se mogu prilagoditi svemu sto mi je Svevisnji dosada poslao. Ovo cekanje bi sasvim sigurno bilo nepodnosljivo bez prijatelja, a svaki vas uspjeh moja je sreca

Kako ce se nasa prica zavrsiti ne znam, nisam od onih koje mogu sa samopouzdanjem reci: Znam, bicu majka, no to ne mijenja cinjenicu da je moj zivot bogatiji zahvaljujuci Rodama

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja samo da kazem da je ovo najljepsa tema na ovom i "Prije zaceca" zajedno i da uliva puno puno nade

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Virkam od 2002.-ge odkad sam na VV-u, registrirala se tek 2006.-te i upoznala stvarno super ljude da ne možeš vjerovat kako su dobri ! Sve je lakše uz Rode.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U ljeto 2001. godine, kad sam prvi put ostala frapirana i šokirana onim prvim katastrofalnim nalazom, ovog foruma nije bilo...nisam čak uopće uspjela baš naći puno podataka na netu (ili nisam bila vješta u traženju)...
    Uglavnom, sav strah i silnu tugu nemam nigdje zapisanu...osim duboko u sebi...prošli smo to MM i ja sami...ali upoznali smo također divne ljude u čekaonicima klinika...A upoznala sam ih još i više kad sam došla ovdje, među vas...
    I meni je ovo matični pdf...osjećam da ovdje pripadam, a na drugim pdfovima sam leteća...
    A kako sam našla forum...Već sam rodila...i čula da se nešto dogodilo dr. Jukiću. Nisam mogla saznati što pa sam ukucala u google...kliknula sam na jedan link i, osim što sam saznala što me zanimalo, vidjela veliku ljubav i podršku za njega...otvorio mi se i jedan sasvim novi svijet u kojem se osjećam doma - vaš svijet... a u novije vrijeme ponovo skupljam i svježe informacije i tražim ponovo ohrabrenje...jer bih rado dodala svom potpisu još jedno ime .

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Eto i mene - jos uvijek tu... i jos uvijek kako kaze moj potpis...

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad sam se sjetila da sam još kad je bio onaj stari forum sakrivala od muža na kojoj sam stranici i na brzinu sam ju minimalizirala kad bi on naišao
    ja sam kovala planove o mpo, a nisam njemu to bila još objavila

caroline

e sad ću malo promijeniti naslov topica pa se možda javi još koja stara

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Isuse, ja sam tek sad skužila kaj znači ono iz naslova. I cijelo vrijeme si mislim kak je to nikailuka bezveze pisala po tipkovnici, ali zašto nije stavila neki smisleni naslov...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i meni je trebalo da skuzim

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel se netko sjeća emanuele28-imala je u avataru ženu u ljubičastom kako drži bebu?
    Što je s njom?

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

prekrasni avatari i još ljepši potpisi!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo, nisam "stara", ali vam se moram zahvaliti jer ne znam kako bi sve ovo izgledalo bez vas
    I neizmjerno mi je drago što većina "starih" ima tako lijepe potpise i avatare i nekako se uvijek vašim trudnoćama posebno radujem.

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Duuuugo sam virkala dok nisam konačno odlučila postati član kluba, a tad sam već i sama imala dobar staž. Drago mi je da sam i osobno upoznala mnoge drage ljude

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A kad sam se ja logirala na forum, MM je već bio prošao trogodišnju fazu "ja sam na sastanku" (di sam sve obavljala sama i nakon toga je uslijedio turnaround). On je odabrao i nick i logirao me i postavio prvo pitanje i dobio prvi odgovor kao ina33 jer ja nisam kužila kako to točno ide .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam jako puno čitala i pratila vas sve, a manje pisala (lijena tipkati!!)...
    svima puno sreće s bebicama, da budu zdrave, a ljubavi znam da im ne fali...
    Tigy, često mislim na tebe i od sveg ti srca želim da ispuniš svoj san..

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A naša Meli?
    Čuje li se netko s njom?

Ja sam valjda jedna od rijetkih koja nije preko googla došla do Rode.
    Tamo negdje u proljeće 2003. kada smo imali prvi MM-ov katastrofalan nalaz i otprilike znali šta nas čeka, ja sam jednu nedjelju ujutro slučajno u emisiji kod Nataše Kolbas vidjela i čula Maju i Egemamu koja je spomenula i neplodnost. I eto me

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

2002. kad smo saznali zašto nikako ne mogu ostati trudna i kad mi se činilo da se to događa samo nama i kako ćemo uopće dalje hodati i disati.....uguglala IVF i jedna od stranica koje su mi se otvorile bila je RODINA. od tad nisam sama i nisam ja jedina koju muči neplodnost, upoznala osobe koje sam samo mogla poželjeti, čak i kada je avatar dobio ime i prezime, smisao je ostao...

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj cure,ja nisam tako dugo tu,ali rasplakale ste me,i istina je uz Rodu je sve lakše i onaj osjećaj da nisi sam u svemu tome i da te netko stalno potiče i misli na tebe.Vidim da vas puno ima preeeeeeekrasne avatare i tako sam sretna i želim vam svima da sve imate ovakve avatare.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj rvukovi2 prvotno napisa
    jel se netko sjeća emanuele28-imala je u avataru ženu u ljubičastom kako drži bebu?
    Što je s njom?
    E, da, sjećam se nje ali ne javlja se dugo

A Meli je tu negdje, redovno nas čita ali se slabo javlja, uzela si je pauzu, pozdrav Meli

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj egemama prvotno napisa
    ...klara, snjeska, emanuel, roza, jelka....
    anastazija, evdoky, ljuba, mara...

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ti rikikiki isto dugo čitaš?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo i mene! Tako mi je drago kad se s vremena na vrijeme skupimo, makar i ovako virtualno! Sva sam se naježila i zasuzila od ganuća... drage moje, druženje i podrška na ovom pdf-u imalo je važnu ulogu u ostvarivanju cilja koji je sad u mom avataru i mom potpisu!!! Kad se samo sjetim...
    I sad ne mogu zaobići potpomognutu, preletim, poveselim se novim betama...ili bebicama, 8 mjeseci kasnije...
    Sretna sam što u potpisima mnogih vidim već i drugi red... i mi se nadamo tome...
    Drage moje, koje još bijete bitke, mislim na vas često i nadam se ovakvoj sreći za svaku od vas!!!

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Godine su prošle pune muka...

Nakon svega ne znam što bih rekla, bilo je jako grdih dana ali uz vas je sve bilo lakše.
    Preživjelo se i moja čudesna beba je stigla, kao najveći dar s neba, kao melem za ranjenu dušu...

Tigy, Meli, Kikic...
    mislim na vas često

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo još jedne stare koja čeka da postane mama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove