U pravu si tiki_a, a zašto se zamarati nalazom svojih hormona. Tako bih protumačila i svog doca. Da, nalazi su lošiji no takvi su onda bili i u vrijeme kada smo dobili odličnu js, koja se oplodila i super razvijala i uspješno obavljen transfer. Stoga njih ostavljamo po strani. Optimističan on, optimistična ja. Žao mi samo što je evo i on predložio da ufuramo brzo prirodnjak, no kako god računali ET bi vjerojatno pao u ona dva dana kada ne mogu ni blilzu bolnici. Dakle, to propuštam na svoju i MM-ovu veliku žalost, no šta je tu je...

Dakle, u 1. mjesecu krećem na svoj 2. stimulirani IVF, s 3 Gonala dnevno 2-4 dc, a od 5-7 s 3 Gonala i 1 Menopurom, a za dalje će ovisiti o onome što vidimo na folikulometrijama.

Nego, opet ja s pitanjem. Kako i čime mogu utjecati na debljinu endometrija, on je malo stanjen od klomifena, a ja bih željela pokušat utjecat i na njega, onako - po narodski.

tiki_a, kako kod tebe?

rikikiki, držim fige da sutra vidimo lijepi folikul.

pippi, gdje si nam ti zapela, što se kod tebe dešava?

Jill, progooglala sam i pročitala priču o Ljiljani Tici. Eh, sve priželjkujem da se tako i meni desi. Ono, digla ruke i ne očekujem ništa, kad ono: kuc-kuc, netko nam dolazi...

sekice, bit će nešto i od nas valjda...

(I da vam još nešto kažem... doc mi daje 10 puta veće šanse nego što mi ih je davao prije.
A MM kaže da ne smijemo fulat ovaj mjesec O, računa li-računa, kao treba dobrano poradit taj dan, a ja mu skrećem pozornost da O nikako ne možemo fulat kad kućnu radinost izvodimo svaki dan. )