tiki_a, ma čula ja da je doc koji je radio punkciju dobar u tome, neki kažu i bolji od mog doca, a docici bih i opet isto tako dala šansu za to. Nadam se samo da me nisu zapamtili (što bi bilo čudno), a ne da kad me vide da još bježe od mene i možebitne punkcije koju bi mi trebali obaviti. :shock: Ja sam tvrd orah, čini se, pa se pitam ima li načina da moji folikuli napokon počnu mahati bijelom zastavicom. Inače bi moglo doć do toga da će svaki doc dati petama vjetru kad me vidi... ili će me izbaciti iz igre prije vremena, kako više ne bih mogla biti ničija noćna mora. Jer noćna sam mora i samoj sebi.

tiki_a, držim ti fige sretnice da sve bude dobro.

Sekice, mi smo, čini se, prisiljene da se malo odmorimo. Kako računam moj će siječanj zapravo biti veljača... no što je tu je... kad se već mora. Inače, i ja se pitam kak su se još ove dvije kile uspjele priljepiti na prijašnje dvije - pod hitno bi tu nešto trebalo učiniti, no moj sjedilački posao (skoro 18-20 satni) očito želi učiniti svoje... stvarno bih mogla uhvatiti sad malo vremena pa i s time napokon obračunati.

Našem malom kolektivu - pozdrav i pusa!