Drage moje..![]()
Ja sam vam do jucer prvi puta zabrijala da sam prirodno ostala T!
O je bila sto je dokazano ultrazvukom i Lh trakicama.i mi smo bili vrijedni..
Kad smo krenuli u Zg.22.12. u autu sam se na jednu pjesmu rasplakala i tako sa povremenim stankama,plakala sve do Zg-a.
M sam ocekivala najkasnije 26.12.(30 dc.)
Kad sam se to jutro probudila u Zg., osjecala sam se jos umornom a od M niti znakova niti traga.Poslije podne smo otputovali nazad u Austriju a iduci dan sam imala termin za CT zbog mojeg oteklog zgloba na ruci.
To je bio 31.dc. i jos nista nisam osjecala.Sa prvom jutarnjom mokracom sam napravila test kojega sam dan ranije kupila u dezurnoj apoteci u Zg-u i bio je cisti minus.
Iako sam otisla na CT nakon toga,nije me popustala nesigurnost da sam napravila glupost svojeg zivota i time ugrozila plod koji upravo raste u meni jer nedavno se i nasoj ronin desilo isto da je tes tek kasnije pokazao plus.
Ipak,jutros kad sam odlucila ostati na bolovanju jer me je copila gripa,otisla sam na wc. i na papiru se ocrtao krvavi trag (32.dc.)![]()
Ne znam zasto su mi zadnja dva ciklusa bila toliko produzena...zbog vitamina koje pijemo??
U svakom slucaju,dobila sam protokol iz MB-a i ovoga ciklusa na 7.dc. pocinjem sa predterapijom-kontarcepcijom koja vodi prema iducem,7. IVF pokusaju..... (sa mojih punih 39!)
SVIMA SKUPA ZELIM USPJESNU,SRETNU I NEZABORAVNU NOVU 2008. GODINU!![]()
![]()