-
Bokić!
evo ja sad iz kreveta
, a šta ću kad sam sinoć dežurala na forumu do 2. popila kavicu oko 6 i nemrem spavati, a sad me neće razbuditi kad treba.
Kala mi sinoć dobila laganu temperaturu i jutros je topla, niš od vrtića ni ovaj tjedan
, a nos i kašalj i dalje po starom.
Kiar je krenuo u velike dečke pa je i on počeo manje spavati. sad je zaspao od jutros inače bi mu sad bilo drugo spavanje, a navečer više neide u pol 8, 15 do 8 već pol 9, 9.
trebala bi s oboje kod pedijatra da ih posluša, al mi se baš nekak neda kad u DZ virusa "domaćih" ko u priči
Nina :D može ak imaš viška
i šta si joj rekla na tu njenu glavobolju, pa mislim da to ipak djeca nebi smjela baš tako osjetiti. ako s njom nemožeš dobiti dobar savjet imaš psihologa. a kako si inaće zadovoljna s tetama u vrtiću?
Kala zna brisati nos i to sam vam već rekla i ona si je sama uzimala maramicu, toalet papir ili mokru šta bi joj bilo bliže i ispuhala nos. kad joj je počeo u vrtiću curiti nos i njena navika se promjenila na gore ona sjedi i puše nos iz sve snage i sve ono curi na sve strane, luda sam. već par puta sam ju pitala gdje si to naučila a ona veli u vrtiću
a kad joj naglasim ljepo briši nos onda je to onako kako treba. čak sam primjetila da sa svojom maramicom hoće svima nama brisati ili s našom svoj
. to doma nije naučila . i tako moje prvotno oduševljenje pada u vodu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice bolesnima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma