ajooj ja ne znam što s eto kod nas događa
cijelu noć smo bile budne, kao i sinoć, ja sam luda, ne znam više što bih
lucija popapa, podrigne, držim je okomito i po 20 minuta, spustim je i nakon 10 min. plač, podignem ju, opet podrigne, osjetim pod rukama kako joj rade crijeva, plače, uspijem ju umiriti čak i zaspi i onda opet ispočetka, kad se jako zaplače, napinje se i prducka
to su grčevi jelda? i često štuca i to jjako, pa se i zbljucka
onda kao da to prođe ali nikako se uspavati, dam joj dudicu da se umiri, pazim da ne dajem dojku barem 2-2 i pol sata ali onda više ni ja nisam sigurna jel plače zbog tog zraka ili već ogladni
uglavnom drama od 11 do 5.30 ujutro, u 5.30 više nisam mogla i stavila sam je kraj sebe na jastuk, bila je sita, baš se bila pokakala pa sam je premotala, no ona opet cendra, uvalim joj dudu i sjećam se da ju je izbacivala, ja ubacivala i tako smo zaspale do 8 ujutro kada je opet papala i spavale do pola 11, sad opet spava
najiskrenije bojim se svake sljedeće noći jer sam toliko umorna da u par navrata ne mogu skupiti snagu da je podignem, noćas nisam bila nervozna nego nesretna što ne znam što je i što ne mogu pomoći ni sebi ni njoj, čak sma se od muke i rasplakala