-
Točkice, mi smo povraćali (mandarinu), ali ne mislim da je to od bilo kakve hrane i virusa, nego od kašljanja i iritacije....
Modesty, i mi danas kod pedice oborili rekord, čekali puna 2 sata, a svako malo se netko napenali na vrata i ulazi preko reda, pa mame s malim bebicama, pa još upisuju nove pacijente :shock: , pa katastrofa....naime ne bismo ni išli da patrik sinoć od 12-2 nije plakao da ga boli uho i kad sam mu pokušala dati plicet protiv bolova jer stvarno nisam znala kako da mu pomognem
, ponovno je povraćao i to sve što je uopće jučer stavio u usta. Ima neki čudan "apetit" - traži jesti, gladan je, ali što mu god ponudim, kaže da hoće i kad proba - neće, tako da je jučer od svega pojeo po malo.....
Uglavnom, pedica ga je bar poslušala i pregledala grlo i uha i kaže da nije ništa alarmantno, samo jedno uho malo crveni (i to ono koje ga nije bolilo :/ ), a to nije za antibiotik :D . Jutros kad sam ga pitala jel ga nešto boli kaže da ne, samo buša, a onda se pokakao normalno i sve 5. Doktorica kaže da ako nema proljev, povraćanje nije od virusa ili bolesti, nego vrlo vjerojatno ima iziritiran želudac od kašljanja, sirupa....... Preporučila je mirovanje, ma što god to bilo. Eto, to vam je nas status, a primjećujem da nas ovdje sve nekako pucaju isti simptomi, pa vam možda pomogne. Zaključak je - što više samo čistiti nos jer od toga proizlazi sve ostalo - i kašalj i povraćanje i sve ostalo - temperaturu nema, ajde bar to!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma