-
Hvala cure, svimaaaaaa, sve vas puno
Koliko strijelaca ovdje :shock: :shock: :shock: .................sad kad zaredaju rođendani.... pa onda počnu dječica zimsko-proljetna. Obećala sam kalendar ročkasa da nekome ne zaboravimo čestitati, ali još imamo vremena.
Kod nas naša horoskopska kombinacija štima, a valjda zato što ja ipak po svemu (ovom navedenom :/ ) sudeći i nisam neki škorpion
8)
Iako, naravno, poznajem desetke ljudi koji su istog horoskopskog znaka (većinom strijelce i lavove, a i moj tata i ja smo škorpioni i super se slažemo, a uopće nemamo nekakve zajedničke karakterne crte), a nemaju baš ništa zajedničko - što u ponašanju, što u karakteru, tako da bit će da to ovisi o podznaku
Mi znamo skoro sve boje (naučili na babytv
), brojat znamo - jedan, daaaaaaaaaa, tiiiiiiiiiiii...a dalje se fućka
- ne zna sam, ali kad mu se kaže, sve lijepo ponovi. Nama još uvijek, kao i kod yasmin, bolje idu ove motoričke, penjačke i vozačke stvari
Naše uho nije bubalo cijeli prekjučer i presinoć i jučer popodne opet počelo, nije ni spavao popodne, zove me sveki da plače i neće ništa, samo bi se nosio. Kad sam došla po njega zaspao je u autu i odspavao bez bilo kakvih intervencija, ali sam mu na uho stavila luk (recept od Anchie 75
) i od onda se više nije žalio. Došla nam je baka i igrali su se i vrištali do ponoći
Noć zadovoljavajuća. A sad ćemo vidjeti dalje.
Paulita, super za Lovra
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma