bibai, mima... gore sam napisala da se kod neurorizične djece ponekad preporuča boravak u tim "sjedalicama", a mislim da su i Lea i Leo nedonoščad i da postoje neki problemi sa motorikom.

Uostalom, ovdje smo malo počeli miješati kruške i jabuke: pitanje je otpočelo sa nosiljkama tipa "ligeštul", pa preko inesine potpuno ravne i tvrde ležaljke, do autosjedalica i "jaja".

Nema smisla da se ovdje prepucavamo - ja sam negdje napisala da je meni Polovina mjerodavan za takve stvari, iako se nisam mogla složiti s njim i svoje dijete sam vodila na Goljak. Ali njegove mjere predostrožnosti svakako ne mogu štetiti. Dapače!
Zato nema smisla da sad pojedinačno pišemo kome je tko šta rekao - sve su to dobri doktori - da nisu, ne bi radili u najboljoj ustanovi za djecu u Hrvatskoj, ali očito je da su neki "čvršći", a neki "mekši".
Kada je moje dijete u pitanju, ja postupam kao da je potrebno ono najzahtjevnije. I nikada je nisam ostavila nigdje osim na podu ili na rukama.
Da mi je bilo teško - bilo je.
Da sam uništila kičmu - jesam.
Da li moje dijete zbog toga sada ima fantastičnu motoriku - ne znam, ali odmogla joj nisam!