Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Da li je moguče ??? pomagajte

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Da li je moguče ??? pomagajte

Luka u didinom autu ima sjedalicu od 9-36 kg bebe confort ... e sad danas su bili u šetnju i on ga dovodi kod mene a Luka sidi u stolici otkopčan stojim gledaom nevirujem svojim očima i sad on meni tvrdi da Luka sam otkopčao pojas od as jeli to moguče.. trebam savjet prije nego počnem paljbu..thnx

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

mi imamo isto tu sjedalicu (ako je riječ o ISEOS TT), i čisto sumnjam da je kopču mogao sam otkopčati! :/

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vidi dal će se još kad ponoviti.Ako sam otkopčava hoće,a ako je dida zaboravio zakopčati neće,jer se taj put pokušao izvući!

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma luta sam i onako ... kupim mu stolicu za auto jer on oče s njim ič gledat bagere ...o.k nije probjem rode je lipo pregledaju .. napokon sam mirna i onda mi dovede dite nevezano joj pomraći mi se .. ali pričekat ću malo da vidim hoče li se opet desit makar Luki nije nikad palo napamet u mom autu da petlja oko kopče ...uff

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

MENI je tesko otkopcati kopcu na Bebe confort iseos ( to radim s obje ruke), tako da iskreno sumnjam da ju je mogao sam otkopcati. Jedino mozda ruke izvuci sa strane ako nisu dobro zategnuti pojasevi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •