-
Da li je moguče ??? pomagajte
Luka u didinom autu ima sjedalicu od 9-36 kg bebe confort ... e sad danas su bili u šetnju i on ga dovodi kod mene a Luka sidi u stolici otkopčan stojim gledaom nevirujem svojim očima i sad on meni tvrdi da Luka sam otkopčao pojas od as jeli to moguče.. trebam savjet prije nego počnem paljbu..thnx
-
mi imamo isto tu sjedalicu (ako je riječ o ISEOS TT), i čisto sumnjam da je kopču mogao sam otkopčati! :/
-
Vidi dal će se još kad ponoviti.Ako sam otkopčava hoće,a ako je dida zaboravio zakopčati neće,jer se taj put pokušao izvući!
-
ma luta sam i onako ... kupim mu stolicu za auto jer on oče s njim ič gledat bagere ...o.k nije probjem rode je lipo pregledaju .. napokon sam mirna i onda mi dovede dite nevezano joj pomraći mi se .. ali pričekat ću malo da vidim hoče li se opet desit makar Luki nije nikad palo napamet u mom autu da petlja oko kopče ...uff
-
MENI je tesko otkopcati kopcu na Bebe confort iseos ( to radim s obje ruke), tako da iskreno sumnjam da ju je mogao sam otkopcati. Jedino mozda ruke izvuci sa strane ako nisu dobro zategnuti pojasevi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma