Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Prehlada?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Prehlada?

Jel moguće da kod prehlade temperatura traje već 5 dana??? :? Nije velika, al preko dana stalno oko 37,5 , a navečer skoči do 38,3. Nos curi tak da ne možemo spavat. A i kašalj se pojačao zadnjih dana. Bili smo kod pedijatrice, kaže obična prehlada. Samo čistit nos.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako izgleda to iz nosa? Je li kašalj produktivan? Koliko je beba stara?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vidim koliko baš sam aljkava...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bitno je nos držati prohodnim. Bilo fiziološkom, Sterimarom ili sljezovim korjenom. Dobro je koristiti ono što se može najdublje u nos uštrcati.
    Ja bih na vašem mjestu tražila da se napravi krvna slika.
    I to što mamazika pita, koje boje mu curi iz nosa? Da li je prozirno i rijetko ili je gusto i vuče na žutozeleno?
    Da li je dokrotica pogledala i uši?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neznam kod kojeg pedijatra ideš,ali mi smo sve živo obilazili više od dva tjedna sa sličnim simptomima ali bez temperature dok nisu poslikana pluća i nalaz je bio zastrašujuć-UPALA PLUĆA.
    Ne želim te plašiti samo te upozoriti jer kažu mi da sada postoji jako puno upala bez tipičnih simptoma koje se teško otkrivaju.
    Držim fige da je sve o.k. ali obrati pažnju na kašalj..........

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Doktorica je pogledala sve i kaže , ništa. Nos nam je sluzav i proziran. Možda je malo bolje danas.

Brrr, ono sa upalom pluća mi se nimalo ne sviđa. Pričekat ćemo do ponedjeljka pa ćemo vidjet. Hvala na savjetu. :/

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj zvucko prvotno napisa
    Neznam kod kojeg pedijatra ideš,ali mi smo sve živo obilazili više od dva tjedna sa sličnim simptomima ali bez temperature dok nisu poslikana pluća i nalaz je bio zastrašujuć-UPALA PLUĆA.
    Ne želim te plašiti samo te upozoriti jer kažu mi da sada postoji jako puno upala bez tipičnih simptoma koje se teško otkrivaju.
    Držim fige da je sve o.k. ali obrati pažnju na kašalj..........
    E ovo se i nama dogodilo , a bili smo u inozemstvu (i ondje odležali u bolnici )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •