Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Naš cicoman na apstinenciji od cice

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Naš cicoman na apstinenciji od cice

Samo da Vam se izjadam, naš mali cicoman i cicoovisnik je radi moje terapije MEDAZOLOM na prisilnoj apstinenciji od cice. On u stvari ima 15 mjeseci i pojede dosta druge hrane tijekom dana, ali navečer i po noći je cica nezamjenjiva. Ne možemo ga nikako zavarati flašicom niti u polusnu, odmah kuži da je to to. Baš sad ga baka proba uspavati, a meni se srce para kako neutješno plače.
    Je li netko možda ipak pio Medazol i dojio? Bojim se da ću popustiti, a opet me je strah...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Marie, ne znam sto koristis - vaginalete ili nesto drugo, ali mozda ti ovo pomogne:

Ja sam dojila i koristila Medazol vaginalete.
    Doktorici sam posebno naglasila da dojim.
    Kod lokalne primjene jako malo lijeka ulazi u cirkulaciju, pa time i u mlijeko.
    ovo je citat koji mozes naci na ovom topiku:
    medazol vaginalete i dojenje

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

za vaginalete znam i to sam probala, samo liječenje nije bilo uspješno pa sam morala preći na tablete.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Vec sam si pomalo dosadna, ali mislim da dobre info treba širiti: zamoli svoju doktoricu da kontaktira farmakološki labos na Rebru, oni bi ti morali znati reći je li ovaj lijek kontraindiciran za dojenje ili ne. Ili ih pokušaj sama nazvati .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •